Shortlease

Tijdelijk een leaseauto nodig? Of wil je niet vastzitten aan een langdurig contract? Dan is shortlease zakelijk een uitstekende manier voor je mobiliteitsvraagstuk. Wij helpen je graag verder.

Wat is shortlease zakelijk

Bel: 050 – 205 78 99

Direct antwoord op je vraag.

Wat is shortlease zakelijk?

Veel leasemaatschappijen bieden tegenwoordig ook shortlease aan. Maar wat is dat precies? Wat zijn de voordelen en past het bij mijn onderneming? Kort gezegd kun je shortlease zien als autoverhuur voor de zakelijke markt met veel voordelen, waaronder een grote flexibiliteit, geen langdurige verplichtingen en geen financieel risico. Omdat ondernemen op zich al veel risico’s met zich meebrengt en je niet altijd kunt voorzien hoe de zaken gaan lopen, kan shortlease een goede oplossing zijn om toch een mooie bedrijfsauto te kunnen rijden.

Shortlease is voor veel ondernemers dé oplossing

Shortlease kan voor veel ondernemingen uitkomst bieden, zowel voor grote ondernemingen als voor het midden- en kleinbedrijf en zzp’ers. Werk je vaak met tijdelijke medewerkers, die mobiel moeten zijn, of voer je seizoenswerk uit? Dan kun je voor deze periode een shortlease contract afsluiten. Of misschien heeft een nieuwe werknemer in zijn of haar proeftijd een bedrijfsauto nodig? Ook dan biedt shortlease uitkomst. Je sluit gewoon een leasecontract af met dezelfde looptijd als de proeftijd. Of ben je misschien nog maar net gestart met je zaak en heb je nog weinig financiële zekerheid of ben je een zzp’er die geen jaarrekening kan overleggen? Ook in die gevallen is shortlease dé oplossing.

Klik hier om gratis shortlease aanbieders te vergelijken »

Hoe werkt shortlease?

Shortlease wordt meestal aangeboden in de vorm van full operational lease. Dit houdt in dat in het maandbedrag ook de kosten voor verzekering, belasting en onderhoud zijn inbegrepen. Bij de meeste leasemaatschappijen is een bepaald aantal vrije kilometers per dag inbegrepen. Je hoeft dus nergens naar om te kijken. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat je een verplicht eigen risico hebt bij eventuele schade. Voor shortlease geldt dat je morgen al in een mooie leaseauto kunt rijden. Er gaan geen complexe procedures aan vooraf en je hebt dankzij een alles-in-een maandbedrag altijd een goed overzicht van je kosten. De minimale leasetermijn is 1 maand. Wil je je contract opzeggen? Dan kan dat met slechts een week opzegtermijn.

Wat zijn de voordelen van shortlease?

Hieronder een overzicht van de voordelen van shortlease voor ondernemers:

 • Geen lange termijn verplichtingen.
 • Geen financieel risico.
 • Professionele indruk maken op klanten.
 • Flexibel je wagenpark beheren.
 • Je hoeft geen jaarrekening te overleggen.
 • Biedt uitkomst bij seizoensgebonden werk.
 • Ideaal tijdens proeftijd en korte arbeidscontracten.

Shortlease voor de echte autoliefhebber

Daarnaast biedt shortlease ook nog enkele bijkomende voordelen. Echte autoliefhebbers kunnen dankzij shortlease ook steeds een nieuwe auto of occasion leaseauto uitzoeken en zo in vele nieuwe modellen rijden. Je kunt deze leasevorm gebruiken om een nieuwe auto een aantal maanden uit te proberen binnen verschillende omstandigheden, om daarna over te gaan tot een langer leasecontract of tot de aankoop van de auto. Je weet dan zeker dat je de juiste auto kiest.

Wij vergelijken o.a. bij de volgende leasemaatschappijen.

Leasemaatschappijen financial lease

Wat wij garanderen.

 • Expert in shortlease
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies
 • Bespaar op jouw leasekosten
 • Je ontvangt gratis de beste lease deal

Klanten beoordelen ons met een

9,3

Hulp nodig? Wij helpen je graag.

Bel 050-205 78 99
Direct contact.

info@debesteleasedeal.nl
Binnen een uur reactie.