Over ons.

Het team achter debesteleasedeal.nl

Over ons.

Het team achter debesteleasedeal.nl

Floris Mulder de beste lease deal

Floris Mulder

Floris Mulder is mede-eigenaar van debesteleasedeal.nl en een echte auto liefhebber. Met ruim 21 jaar ervaring in de automotive branche, bij verschillende leasemaatschappijen weet hij als geen ander de betere opties. Zijn ervaring en kennis maakt het dat hij zijn klanten geregeld een alternatief voorstel aanbiedt met betere voorwaarden. Wil je weten wat zijn ervaring voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met hem op via 06-11 74 16 91.

Rijdt momenteel: Tesla Model 3 LR+
Drinkt zijn koffie: zwart, zoals koffie bedoeld is.

Social & contact

René Meijer de beste lease deal

René Meijer

René Meijer is mede-eigenaar van debesteleasedeal.nl en verantwoordelijk voor de online marketing & branding van debesteleasedeal.nl. Naast het zo goed mogelijk vindbaar maken van de website is hij een absolute perfectionist. In de details worden immers de verschillen gemaakt. Vragen over de site, onze socials of zie je mogelijkheden voor een online samenwerking? Dan is René de aangewezen persoon om eens een kop koffie mee te drinken.

Rijdt momenteel: Mazda CX5
Drinkt zijn koffie: zwart, zonder gedoe.

Social & contact

Erik Drent de beste lease deal

Erik Drent

Erik Drent is mobiliteitsadviseur bij debesteleasedeal.nl. Zijn kennis en ervaring heeft hij verkregen bij verschillende leasemaatschappijen. Erik helpt je uit te zoeken bij welke leasemaatschappij je jouw auto het beste kunt leasen. Hij werkt graag samen met mensen die net zo gedreven zijn als hij om zijn klanten goed advies te kunnen geven. Wil je weten wat Erik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met hem op via 050-205 78 99 of 06-15 61 78 79.

Rijdt momenteel: VW Golf.
Drinkt zijn koffie: zwart, zoals de echte koffieliefhebber drinkt.

Social & contact

Hier zijn wij gevestigd.

De koffie staat klaar

debesteleasedeal.nl
Machlaan 5
9761 TK Eelde

Bel: 050-205 78 99
Mail: info@debesteleasedeal.nl

Plan je route via Google maps.

Parkeren kan bij ons voor de deur en is geheel gratis!

Contact opnemen

Op werkdagen binnen 24 uur reactie.