Over ons

Op zoek naar de beste lease deal voor jouw zakelijke auto, maar duizelen de verschillende leasevoorwaarden voor je ogen? Kostbare tijd van offertes en voorwaarden vergelijken liever besteden aan jouw bedrijf? Snappen wij en we helpen je graag! Maar eerst even voorstellen, wel zo netjes.

Oprichters debesteleasedeal.nl Floris Mulder René Meijer

Het team van
debesteleasedeal.nl.

Floris Mulder de beste lease deal

Floris Mulder

Floris Mulder is mede-eigenaar van debesteleasedeal.nl en een echte auto liefhebber. Met ruim 21 jaar ervaring in de automotive branche, bij verschillende leasemaatschappijen weet hij als geen ander de betere opties. Zijn ervaring en kennis maakt het dat hij zijn klanten geregeld een alternatief voorstel aanbiedt met betere voorwaarden. Wil je weten wat zijn ervaring voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met hem op via 050-205 78 99.

Rijdt momenteel: MINI Cooper met JCW Pack.
Drinkt zijn koffie: zwart, zoals koffie bedoeld is.

Social & contact

René Meijer de beste lease deal

René Meijer

René Meijer is mede-eigenaar van debesteleasedeal.nl en verantwoordelijk voor de online marketing & branding van debesteleasedeal.nl. Naast het zo goed mogelijk vindbaar maken van de website is hij een absolute perfectionist. In de details worden immers de verschillen gemaakt. Vragen over de site, onze socials of zie je mogelijkheden voor een online samenwerking? Dan is René de aangewezen persoon om eens een kop koffie mee te drinken.

Rijdt momenteel: VW Polo.
Drinkt zijn koffie: zwart, zonder gedoe.

Social & contact

Erik Drent de beste lease deal

Erik Drent

Erik Drent is mobiliteitsadviseur van debesteleasedeal.nl. Zijn kennis en ervaring heeft hij verkregen bij verschillende leasemaatschappijen. Erik helpt je uit te zoeken bij welke leasemaatschappij je jouw auto het beste kunt leasen. Hij werkt graag samen met mensen die net zo gedreven zijn als hij om zijn klanten goed advies te kunnen geven. Wil je weten wat Erik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met hem op via 050-205 78 99 of 06-156 178 79.

Rijdt momenteel: VW Golf.
Drinkt zijn koffie: zwart, zoals de echte koffieliefhebber drinkt.
Sporten: Hardlopen (Trail run, halve marathons) en voetballen.

Social & contact

Hier zijn wij
gevestigd.

debesteleasedeal.nl
Machlaan 5
9761 TK Eelde

Bel: 050-205 78 99
Mail: info@debesteleasedeal.nl

Plan je route via Google maps.

Parkeren kan bij ons voor de deur en is geheel gratis!

Contact opnemen

Op werkdagen binnen 24 uur reactie.