Over ons.

Het team achter debesteleasedeal.nl

Over ons.

Het team achter debesteleasedeal.nl

Erik Drent de beste lease deal

Erik Drent

Erik Drent is Partner & Lease Adviseur bij debesteleasedeal.nl. Zijn kennis en ervaring heeft hij verkregen bij verschillende leasemaatschappijen. Erik helpt je uit te zoeken bij welke leasemaatschappij je jouw auto het beste kunt leasen. Hij werkt graag samen met mensen die net zo gedreven zijn als hij om zijn klanten goed advies te kunnen geven. Wil je weten wat Erik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met hem op via 050-205 78 99 of 06-15 61 78 79.

Rijdt momenteel: VW Golf.
Drinkt zijn koffie: zwart, zoals de echte koffieliefhebber drinkt.

Social & contact

Wim van Essen de beste lease deal

Wim van Essen

Wim van Essen is Partner & Lease Adviseur bij debesteleasedeal.nl. Hij is een groot autoliefhebber en hij heeft zijn kennis en ervaring de laatste 15 jaar opgedaan bij verschillende leasemaatschappijen. Wim wil graag zijn kennis met je delen en je van een passend advies voorzien. Hij gaat net een stapje verder dan anderen, zodat jij zeker weet dat je de beste lease deal krijgt. Vragen? Wim adviseert je graag! Hij is bereikbaar via 038-203 10 58 of 06-10 07 43 17.

Rijdt momenteel: BMW 325i.
Drinkt zijn koffie: met melk, zonder suiker.

Social & contact

Wouter van der Vries de beste lease deal

Wouter van der Veen

Wouter heeft passie voor automotive en studeert aan de Hogeschool Windesheim, domein Business, Media en Recht. Wouter doet zijn afstudeerstage bij debesteleasedeal.nl. Hij zal zijn afstuderen richten op het optimaliseren van onze salesprocessen. Wil je in contact komen met Wouter? Mail hem gerust via onderstaande button.

Rijdt momenteel: Suzuki SV650S (motor)
Drinkt zijn koffie: Zwart, zoals koffie bedoeld is

Social & contact

Koen de Vries de beste lease deal

Koen de Vries

Koen is onze gedreven HBO student Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool Groningen. Koen doet zijn afstudeeronderzoek bij debesteleasedeal.nl. Zijn advies en onderzoek zal ondersteunend zijn om onze (toekomstige) marketing nog beter en efficiënter in te zetten. Vragen aan Koen? Stuur ‘m gerust een e-mail of contact hem via LinkedIn.

Rijdt momenteel: Audi A4 / blauwe Gazelle fiets
Drinkt zijn koffie: gewoon lekker zwart

Social & contact

Floris Mulder de beste lease deal

Floris Mulder

Floris Mulder is mede-eigenaar van debesteleasedeal.nl en een echte auto liefhebber. Met ruim 21 jaar ervaring in de automotive branche, bij verschillende leasemaatschappijen weet hij als geen ander de betere opties. Zijn ervaring en kennis maakt het dat hij zijn klanten geregeld een alternatief voorstel aanbiedt met betere voorwaarden. Wil je weten wat zijn ervaring voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met hem op via 06-11 74 16 91.

Rijdt momenteel: MINI Electric
Drinkt zijn koffie: zwart, zoals koffie bedoeld is.

Social & contact

René Meijer de beste lease deal

René Meijer

René Meijer is mede-eigenaar van debesteleasedeal.nl en verantwoordelijk voor de marketing & branding van debesteleasedeal.nl. Naast het zo goed mogelijk vindbaar maken van de website is hij een absolute perfectionist. In de details worden immers de verschillen gemaakt. Vragen over de site, onze socials of zie je mogelijkheden voor een offline of online marketing samenwerking? Dan is René de aangewezen persoon om eens een kop koffie mee te drinken.

Rijdt momenteel: Volkswagen Polo
Drinkt zijn koffie: zwart, zonder gedoe.

Social & contact

Hier zijn wij gevestigd.

De koffie staat klaar

debesteleasedeal.nl
Machlaan 5
9761 TK Eelde

Bel: 085-023 09 50 (Algemeen)
Mail: info@debesteleasedeal.nl

Plan je route via Google maps.

Parkeren kan bij ons voor de deur en is geheel gratis!

Contact opnemen

Op werkdagen binnen 24 uur reactie.