Over ons

Op zoek naar de beste lease deal voor jouw zakelijke auto, maar duizelen de verschillende leasevoorwaarden voor je ogen? Kostbare tijd van offertes en voorwaarden vergelijken liever besteden aan jouw bedrijf? Snappen wij en we helpen je graag! Maar eerst even voorstellen, wel zo netjes.

Team debesteleasedeal.nl

Het team van
debesteleasedeal.nl.

Waar wij het voor doen? Tevreden klanten voorzien van de beste lease deal die past bij het bedrijf. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we welke ontwikkelingen er in de leasemarkt gaande zijn en waar kansen liggen voor onze klanten. Wij focussen ons niet alleen op de laagste prijs, maar ook op de beste lease voorwaarden die passen bij jouw bedrijf. Onze medewerkers nemen graag je mobiliteitsvraagstuk uit handen zodat jij je volledig kunt richten op jouw bedrijf. Dagelijks zorgen wij dat onze klanten de beste lease deal krijgen met een leasecontract dat écht klopt, zonder kleine lettertjes. Dat leest niet prettig. Zo kom je achteraf nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Waarom kiezen voor debesteleasedeal.nl?

De beste reclame wordt gemaakt door onze tevreden klanten. Iets waar we trots op zijn. Dit komt door onze persoonlijke service en wij graag alles voor je uit handen nemen. Wij regelen dat je snel onbezorgd kunt rijden in een leaseauto met een kloppend leasecontract en de laagste prijs. Door ons in te schakelen bespaar je veel tijd met het uitzoeken en vergelijken van offertes. Hierdoor kun jij je richten op de groei van jouw bedrijf.

Onafhankelijk en persoonlijk

Doordat wij als intermediair een landelijk netwerk van lease aanbieders hebben en 100% onafhankelijk zijn kunnen we altijd de beste lease deal garanderen. Hoe je mobiliteitsvraagstuk ook luidt, wij helpen je met het aanbieden van de juiste oplossing. Of het nu om één auto gaat of het uitbesteden van een compleet wagenpark. Wij zijn er voor zzp’ers, mkb’ers en grotere organisaties.

Een nieuwe speler in de markt maar met heel veel ervaring, wij zijn als bedrijf super geholpen. Eerlijk en goed advies, lettend op prijs-kwaliteit met daarbij de ervaring van wat de juiste keuze is voor ons als bedrijf. Floris is een mens met veel ervaring en passie voor zijn werk. Hierdoor wederom weer goed geholpen.

Bedankt en zeker op naar de volgende.

Beoordeling:

Zou je debesteleasedeal.nl aanbevelen?: Ja

Bob Bouchier – Creative Office

HOC Opleiding & Training heeft goede ervaringen met debesteleasedeal.nl. Persoonlijke aandacht, goede informatievoorziening naar zowel het bedrijf als de werknemers en de beste deal. Wij zijn zeer tevreden!

Beoordeling:

Zou je debesteleasedeal.nl aanbevelen?: Ja

Hilda Bolhuis – HOC Opleiding & Training B.V.

Al een tijd was ik op zoek naar een lease aanbieder die er was voor mij, een strategisch partner die mij helpt verder te komen met mijn organisatie door middel van goed afgestemd wagenparkbeheer, inzichtelijke kosten en bovenal ook nog een besparing heeft weten te realiseren.

Beoordeling:

Zou je debesteleasedeal.nl aanbevelen?: Ja

Mark Molema – MMconcept

Meer klantervaringen lees je hier.

Floris Mulder de beste lease deal

Floris Mulder

Floris Mulder is eigenaar van debesteleasedeal.nl en een echte auto liefhebber. Met ruim 20 jaar ervaring in de automotive branche, bij verschillende leasemaatschappijen weet hij als geen ander de betere opties. Zijn ervaring en kennis maakt het dat hij zijn klanten geregeld een alternatief voorstel aanbiedt met betere voorwaarden. Wil je weten wat zijn ervaring voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met hem op via 050-205 78 99.

Rijdt momenteel: MINI Cooper met JCW Pack.
Drinkt zijn koffie: zwart, zoals koffie bedoeld is.

Social & contact

René Meijer de beste lease deal

René Meijer

René Meijer is verantwoordelijk voor de online marketing & branding van debesteleasedeal.nl. Naast het zo goed mogelijk vindbaar maken van de website is hij een absolute perfectionist. In de details worden immers de verschillen gemaakt. Vragen over de site, onze socials of zie je mogelijkheden voor een online samenwerking? Dan is René de aangewezen persoon om eens een kop koffie mee te drinken.

Rijdt momenteel: VW Polo.
Drinkt zijn koffie: zwart, zonder gedoe.

Social & contact

Rick Zweers de beste lease deal

Rick Zweers

Rick Zweers is onze gedreven en deskundige mobiliteitsadviseur. Sinds 2015 actief in de automotive branche en een autoliefhebber in hart en nieren. Hoe je mobiliteitsvraagstuk ook luidt, Rick helpt je met het aanbieden van de juiste oplossing. De behoefte van de klant staat bij hem altijd centraal om van daaruit de klant in zijn/haar wensen te voorzien. Precies waar wij voor staan bij debesteleasedeal.nl.

Rijdt momenteel: BMW 318i High Executive
Drinkt zijn koffie: met melk en suiker, voor net dat beetje extra energie.

Social & contact

Hier zijn wij
gevestigd.

debesteleasedeal.nl
Machlaan 5
9761 TK Eelde

Bel: 050-205 78 99
Mail: info@debesteleasedeal.nl

Plan je route via Google maps.

Parkeren kan bij ons voor de deur en is geheel gratis!

Contact opnemen

Op werkdagen binnen 24 uur reactie.