Een shortlease occasion zorgt
voor flexibele voordelen

Geschatte leestijd: 2 minuten

Shortlease occasion voordelen

Shortlease occasion: wat zijn de voordelen?

Voordelig en voor een korte tijd een auto leasen? Dat is niet de associatie die de meeste mensen maken als we het over autolease hebben. Toch is het tegenwoordig gewoon mogelijk en steeds meer leaserijders ontdekken de voordelen van shortlease. Twee nieuwe trends binnen de leasewereld worden nu op succesvolle wijze gecombineerd, namelijk korte flexibele leasecontracten en de mogelijkheid om een tweedehands auto te leasen. We vertellen je hier meer over de flexibele voordelen van een shortlease occasion.

Flexibel een auto leasen met een beperkt budget?

Het lijkt misschien te veel gevraagd, maar wees gerust want dat is het zeker niet! De leasewereld heeft de laatste jaren grote veranderingen doorgemaakt en is stukken toegankelijker worden. Ook starters en kleine ondernemers, die op de kleintjes moeten letten, kunnen tegenwoordig voordelig een auto leasen. Een shortlease occasion is in dat geval heel aantrekkelijk, vanwege de flexibele voorwaarden. We zetten hier de voordelen graag voor je uiteen:

  • Auto leasen tegen een lage prijs
  • Flexibel, kortlopend leasecontract
  • Occasions zijn direct beschikbaar
  • Goed onderhouden jonge leaseauto’s
  • Uitstekende service van de leasemaatschappij

Shortlease occasion; leasen tegen een lage prijs

Bij een leaseauto hoef je niet alleen te denken aan gloednieuwe modellen, want er zijn nu ook jonge tweedehands modellen beschikbaar. Veel leasebedrijven werkten voorheen alleen met langlopende full operational leasecontracten. Wanneer een dergelijk contract afliep, werd de auto ingeleverd bij de leasemaatschappij om vervolgens verkocht te worden. Leasemaatschappijen zagen hier echter nieuwe kansen. Waarom zouden ze een auto die gedurende korte tijd als leaseauto dienst heeft gedaan verkopen? Ze ontdekten dat ze met deze auto’s nieuwe klanten konden bedienen, die op zoek waren naar een voordeligere leasedeal. Deze jonge tweedehands auto’s worden daarom nu aangeboden voor occasion leasecontracten.

Flexibele voordelen van occasion shortlease

Deze occasions zijn ook bij uitstek geschikt voor shortlease. Dit biedt enorm veel flexibiliteit. Een shortlease occasion is in veel gevallen al vanaf één maand beschikbaar en kan doorgaans per maand opgezegd worden. Hierdoor is het financieel risico minimaal. Het kan bovendien een goede oplossing zijn als je een auto nodig hebt voor een kortlopend project of voor seizoenswerk. Een ander voordeel van een shortlease occasion is dat deze auto’s vrijwel direct beschikbaar zijn. Kortom, een shortlease occasion is voordelig, flexibel, je bent direct mobiel en het biedt veel gemak. Je geniet van de uitstekende service van de leasemaatschappij en kunt zorgeloos de weg op.

Zijn er ook nadelen?

Eigenlijk niet! Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat je niet alle opties kunt kiezen, zoals dat bij een nieuw model mogelijk is. Echter, zijn de occasions die aangeboden worden altijd goed onderhouden, jonge auto’s, die voorzien zijn van voldoende moderne snufjes. Uiteraard kun je gewoon rekenen op praktische extra’s, zoals winterbanden of een navigatiesysteem. Wil je zo snel mogelijk wegrijden in een shortlease occasion? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het vinden van de beste occasion shortlease deal. Hoe? Door een onafhankelijke vergelijking te maken bij onze aangesloten leasemaatschappijen. Zo rijd je straks met de beste prijs én de beste voorwaarden.

Onze leasevergelijker in jouw mailbox.

Onafhankelijk en deskundig leaseadvies.

Ervaar ook de beste oplossing
voor de leaseauto’s

Altijd het juiste vergelijk
Op basis van prijs én voorwaarden

Tijd- en kostenbesparing
Weg met losse offertes, bespaar 80% van jouw tijd

Volledig gratis
Geen verborgen kosten, wel de beste deal

100% vrijblijvend – de beste deal

Team Debesteleasedeal

Ons team staat voor je klaar. Vragen? Bel ons gerust op 085 – 023 09 50 of stuur een e-mail.

Hiervan kun je ons kennen

De Ondernemer
Metronieuws
Google Nieuws