Is shortlease met tankpas
ook mogelijk?

Geschatte leestijd: 2,5 minuut

Shortlease met tankpas

Is shortlease met tankpas ook mogelijk?

Gedurende een korte periode een auto leasen? Dat is tegenwoordig ook heel goed mogelijk. Maar hoe werkt dat dan, moet ik dan veel offers leveren? Helemaal niet! Shortlease is doorgaans wel iets duurder dan reguliere autolease, maar aan de andere kant is het wel weer goedkoper dan autohuur en heel flexibel. Verder hoef je niet in te leveren op handige aanvullende diensten.

Shortlease met tankpas? Dat kan!

Wil je graag voor een korte tijd van minimaal één of twee maanden een auto leasen, dan kan deze leaseauto ook gewoon geleverd worden met een tankpas. Dat brengt vele gemakken met zich mee. Je kunt nu vrijwel overal in het land tanken met je pas. Je hoeft niet om te kijken naar de administratie, want dat wordt allemaal perfect geregeld door de leasemaatschappij via de tankpas. Doorgaans kun je gemakkelijk via een app je brandstofkosten bekijken.

Hoe werkt shortlease met tankpas?

Elke leasemaatschappij heeft zijn eigen voorwaarden. Houd daar rekening mee en ga op zoek naar wat het beste bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld een shortlease contract afsluiten, waarbij de brandstof is inbegrepen. Je weet natuurlijk niet altijd precies hoeveel brandstof je verbruikt. Is het meer of minder dan afgesproken? De daadwerkelijke kosten die je maakt kunnen bijvoorbeeld achteraf per kwartaal verrekend worden met de overeengekomen maandelijkse voorschotten. Er zijn ook leasemaatschappijen die niet met voorschotten werken en steeds per maand de brandstof met je verrekenen.

Meer informatie

Bestel hier je MoveMove-tankpas

Ontvang 'm de eerste 3 maanden gratis!

Daarna € 6,95 per maand.

Meer informatie

Wat zijn de voordelen van shortlease met tankpas?

Wat voor de meeste mensen het belangrijkste voordeel is van shortlease met tankpas, is dat je een stuk minder tijd kwijt bent met het bijhouden van de administratie. Alle transacties worden automatisch overzichtelijk bijgehouden. Je hoeft dus geen bonnetjes te bewaren en je hebt niet meer het probleem dat je bonnetjes kwijtraakt. Misschien heb je het shortlease contract wel afgesloten voor een werknemer. Ook dan hoeft je werknemer geen tankbonnetjes meer te bewaren en bij je in te leveren. Een ander voordeel is dat hij of zij geen brandstof hoeft voor te schieten of dat jij een voorschot moet betalen. Hiermee voorkom je dus ook veel gedoe met declaraties.

Gebruik je tankpas voor overige diensten

Een ander voordeel van shortlease met tankpas, is dat je met deze pas ook heel gemakkelijk andere diensten kunt betalen. Zo kun je met een tankpas eveneens op veel plaatsen betalen om te parkeren. Zoeken naar kleingeld voor in de parkeermeter is hiermee verleden tijd! Daarnaast kun je met je tankpas ook afrekenen in de autowasstraat. Je kunt op deze manier heel gemakkelijk veel kosten die je maakt met je auto op één overzichtelijke factuur verzamelen.

Wil je meer weten over shortlease?

Shortlease wint flink aan terrein binnen de leasewereld. Deze flexibele manier van een auto leasen brengt veel voordelen met zich mee, vooral ook voor ondernemers. Ben je nieuwsgierig geworden naar shortlease en wil je weten of het bij je past? Klop dan aan bij debesteleasedeal.nl met al je vragen en twijfels. Onze lease-experts analyseren graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn en wat voor jou de beste leasedeal is. We vergelijken onafhankelijk in de markt en onze service is geheel vrijblijvend!

Onze leasevergelijker in jouw mailbox.

Onafhankelijk en deskundig leaseadvies.

Ervaar ook de beste oplossing
voor de leaseauto’s

Altijd het juiste vergelijk
Op basis van prijs én voorwaarden

Tijd- en kostenbesparing
Weg met losse offertes, bespaar 80% van jouw tijd

Volledig gratis
Geen verborgen kosten, wel de beste deal

100% vrijblijvend – de beste deal

Direct persoonlijk contact

Floris Mulder leaseadviseur

Floris Mulder | Mobiliteitsadviseur zakelijk

Heb je een vraag of opmerking? Bel mij gerust via 050 – 205 78 99 of stuur mij een e-mail.

Hiervan kun je ons kennen

De Ondernemer
Metronieuws
Google Nieuws