Is shortlease maandelijks
opzegbaar?

Geschatte leestijd: 3 minuten

Shortlease maandelijks opzegbaar

Is shortlease maandelijks opzegbaar?

Een auto leasen hoeft geen langlopende last meer te zijn. Veel leasemaatschappijen bieden ook mooie shortlease deals aan, waarmee je op flexibele wijze een auto kunt leasen. Je zit dan niet vast aan een jarenlang contract, waar je niet onderuit kunt en dat een groot financieel risico met zich meebrengt. Is shortlease maandelijks opzegbaar? Ja, zelfs per dag opzeggen is mogelijk!

Wel een leaseauto, geen jarenlang contract?

Shortlease is de oplossing. De leasemaatschappijen groeien mee met de tijd en bieden oplossingen aan, die beter passen bij onze flexibel georganiseerde maatschappij. Voorheen was de norm bij het leasen van een auto dat je een contract afsloot van minimaal twee of drie jaar. Tussentijds het contract opzeggen? Dat was meestal erg lastig. Alleen in enkele uitzonderingsgevallen was dat mogelijk, maar doorgaans moest je hier een fikse boete voor betalen. Shortlease is veel ‘vriendelijker’; geen lange looptijden en geen boetes als je na een maand of enkele maanden al wilt opzeggen. In de tussentijd kun je wel gewoon een mooie en betrouwbare leaseauto rijden. Ideaal.

Shortlease maandelijks en dagelijks opzegbaar: voor wie?

Deze manier van een auto leasen is geschikt voor iedereen, die gedurende een korte periode een auto nodig heeft. Wat we in de praktijk veel zien is dat mensen, die te maken hebben met een levertijd van hun nieuwe auto, gebruikmaken van shortlease om deze periode te overbruggen. Heb je als ondernemer misschien tijdelijke medewerkers in dienst? Dan is shortlease de perfecte oplossing. Mogelijk heb je voor jouw onderneming een flexibel wagenpark nodig; ook dan is shortlease een goede optie. Verder zal shortlease ook de echte autoliefhebber aanspreken. Dit biedt je namelijk de kans om vaak in een nieuwe auto te rijden en om binnen korte tijd meerdere modellen uit te proberen.

Middenweg tussen reguliere lease en autohuur

We kunnen shortlease het beste omschrijven als een middenweg tussen autohuur en reguliere autolease. Enkele maanden een auto huren kan erg duur worden, maar een normale autolease heeft weer het nadeel dat het niet maandelijks opzegbaar is. Shortlease vult dit gat in de markt; het is meestal iets duurder dan reguliere lease, maar biedt wel het voordeel dat het flexibel is. De looptijd van een shortlease contract varieert doorgaans van 1 maand tot 12 maanden. Het contract is maandelijks en dagelijks opzegbaar, zonder problemen en zonder extra kosten.

De voordelen van shortlease op een rij:

We hebben hier de belangrijkste voordelen van shortlease voor je op een rij gezet:

  • Maandelijks en zelfs dagelijks opzegbaar
  • Geen financieel risico
  • Jonge, betrouwbare leaseauto’s
  • Leaseauto is direct beschikbaar
  • Ook voor startende ondernemers
  • Allrisk verzekering inbegrepen
  • Incl. reparatie, onderhoud en banden
  • Pechhulp is inbegrepen

Ben je op zoek naar een flexibel leasecontract?

Dan is een shortlease contract, dat maandelijks en dagelijks opzegbaar is, een goede oplossing. Je rijdt alleen een auto wanneer je hem echt nodig hebt. Hierdoor heb je niet te kampen met onnodige kosten. We helpen je hier graag om de beste shortlease deal te vinden.

Onze leasevergelijker in jouw mailbox.

Onafhankelijk en deskundig leaseadvies.

Ervaar ook de beste oplossing
voor de leaseauto’s

Altijd het juiste vergelijk
Op basis van prijs én voorwaarden

Tijd- en kostenbesparing
Weg met losse offertes, bespaar 80% van jouw tijd

Volledig gratis
Geen verborgen kosten, wel de beste deal

100% vrijblijvend – de beste deal

Team Debesteleasedeal

Ons team staat voor je klaar. Vragen? Bel ons gerust op 085 – 023 09 50 of stuur een e-mail.

Hiervan kun je ons kennen

De Ondernemer
Metronieuws
Google Nieuws