Hoe snel is een shortlease
auto inzetbaar?

Geschatte leestijd: 2 minuten

Shortlease per direct

Is shortlease per direct inzetbaar?

Snel en flexibel; dat is hoe onze samenleving vandaag is ingericht. Daar horen ook snelle en flexibele leaseoplossingen bij. Om die reden vind je steeds meer interessante shortlease deals, waarmee je snel en voor een kortere termijn een leaseauto kunt regelen. Maar hoe snel is een shortlease auto inzetbaar? Dat is een vraag die we vaak horen. Ons antwoord; ‘heel snel!’ Soms kun je al binnen een dag in een shortlease auto stappen en wegrijden. Per direct een shortlease auto regelen is dus goed mogelijk.

Shortlease per direct: snelle beschikbaarheid en kortlopende leasecontracten.

Dit is een belangrijke nieuwe tendens binnen de wereld van de autolease. Veel shortlease rijders zijn op zoek naar een leasecontract met de volgende wensen:

  • Per direct een leaseauto rijden
  • Per week of per dag opzegbaar
  • Korte looptijd van 1 tot 24 maanden
  • Een scherp maandelijks leasebedrag
  • Alle voordelen van full operational lease

Is dat niet erg veeleisend? Nee, hoor! Deze wensen zijn heel begrijpelijk. Het goede nieuws is dat steeds meer leasemaatschappijen prima aan deze wensen kunnen voldoen. Er bestaan ondertussen leasemaatschappijen die zich volledig gespecialiseerd hebben in shortlease.

Waarom is shortlease zo populair?

Shortlease is heel populair geworden, omdat het inspringt op de mobiliteitsbehoeften van veel startende ondernemers, kleine ondernemers, seizoensgebonden werk, expats, maar ook op die van particulieren die tijdelijk een auto nodig hebben. Je betaalt niet te veel, je zit niet vast aan een jarenlang contract, de leaseauto is vaak per direct beschikbaar en je kunt vaak al na een maand per dag opzeggen. Bovendien heb je geen omkijken naar kosten voor verzekeringen, belastingen, reparaties en onderhoud. Of wat dacht je van een handige pechservice en vervangend vervoer? Als ondernemer houd je dankzij deze leasevorm kapitaal beschikbaar voor investeringen in je zaak, je hebt weinig administratieve lasten en je beperkt op deze manier je financiële risico’s.

Shortlease per direct? Is dat mogelijk?

Heb je snel een shortlease auto nodig? Dan staan er diverse leasemaatschappijen voor je klaar, die je daarmee kunnen helpen. Zoek je een voordelige kleine auto, een grote comfortabele auto, een auto met een luxe uitstraling of een handige bestelbus? De meeste leasemaatschappijen hebben diverse modellen voor je klaarstaan, die zo goed als per direct beschikbaar zijn. Meestal vind je ook een interessante variatie aan auto’s die op benzine of diesel rijden, hybride modellen en elektrische auto’s. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Of wat dacht je van een shortlease occasion? Bij de meeste shortlease aanbieders is het mogelijk om binnen 24 uur weg te rijden in een passende leaseauto!

Neem hier contact met ons op

Het is belangrijk dat je een leasecontract aangaat met een betrouwbare shortlease aanbieder, met heldere contracten, transparante voorwaarden, geen onaangename verrassingen achteraf, een persoonlijke benadering en veel flexibiliteit. Ook wil je natuurlijk een eerlijke prijs betalen. Waar moet je daarvoor zijn? De leaseadviseurs van debesteleasedeal.nl geven je kosteloos en onafhankelijk advies over de shortlease mogelijkheden. Ze helpen je ook snel met het vinden van de beste shortlease deal. Neem gerust vrijblijvend contact op voor al je vragen.

Onze leasevergelijker in jouw mailbox.

Onafhankelijk en deskundig leaseadvies.

Ervaar ook de beste oplossing
voor de leaseauto’s

Altijd het juiste vergelijk
Op basis van prijs én voorwaarden

Tijd- en kostenbesparing
Weg met losse offertes, bespaar 80% van jouw tijd

Volledig gratis
Geen verborgen kosten, wel de beste deal

100% vrijblijvend – de beste deal

Direct persoonlijk contact

Floris Mulder leaseadviseur

Floris Mulder | Mobiliteitsadviseur zakelijk

Heb je een vraag of opmerking? Bel mij gerust via 050 – 205 78 99 of stuur mij een e-mail.

Hiervan kun je ons kennen

De Ondernemer
Metronieuws
Google Nieuws