Occasion auto met operational lease:
hoe werkt dat?

Geschatte leestijd: 3 minuten

Operational lease occassion

Operational lease bij een occassion

Een gebruikte auto leasen volgens de voorwaarden van operational lease behoort vandaag de dag ook tot de leasemogelijkheden. Deze leasevorm is voor iedere ondernemer een interessante optie, omdat het mooie voordelen met zich meebrengt. Wil je hier graag meer van weten? Dan ben je bij debesteleasedeal.nl aan het juiste adres. We geven je hier meer informatie over een occasion auto i.c.m. operational lease. Vragen? Neem gerust contact met ons op. We adviseren je graag persoonlijk!

Occasion auto met operational lease, kan dat?

Er zijn steeds meer leasevormen mogelijk. De leasemarkt is de afgelopen jaren veelzijdiger geworden. Bij operational lease dacht je voorheen waarschijnlijk alleen maar aan nieuwe auto’s, die vers uit de autofabrieken kwamen rollen. Je betaalt vervolgens een vast leasetarief per maand en je mag daarvoor de auto gebruiken. Bijna alle kosten zijn inbegrepen, op de brandstof na. Na afloop van het leasecontract lever je de auto in. Hoewel het nog steeds voor de hand ligt om een nieuwe auto te kiezen, heb je tegenwoordig ook de mogelijkheid om een occasion auto te leasen via operational lease…en dat brengt mooie voordelen met zich mee!

Voor wie is deze leasevorm interessant?

Een occasion leasen betekent dat je een jonge leaseauto gaat rijden, die al enkele maanden in gebruik is geweest. Je kunt dus nog steeds rekenen op een actueel model. Een occasion auto leasen kan een manier zijn om de kosten te drukken, maar dat is niet altijd het geval. Het kan zijn dat de autofabrikant een interessant actiemodel heeft gelanceerd welke aantrekkelijker is. Dan kan het soms interessanter zijn om een nieuwe auto uit te zoeken. Weten wat in jouw situatie het beste is? Wij adviseren je graag.

Je leaseauto is meteen beschikbaar

Wanneer je een nieuwe leaseauto kiest, dan gaat dat gepaard met een bepaalde levertijd. Heb je geen tijd om daarop te wachten? Dan kan een occasion auto met operational lease een goede oplossing zijn. Doordat het om een ingeruilde of ingeleverde leaseauto gaat, staat deze gewoon al bij de leasemaatschappij of dealer voor je klaar. De auto is door iemand anders al samengesteld, met als voordeel dat jij je daar verder niet meer mee bezig hoeft te houden. Je hebt de mogelijkheid om de auto te bekijken en een proefrit te maken. Geen lange levertijden dus en de auto is op korte termijn of direct beschikbaar voor jou.

Een andere belangrijke reden dat ondernemers kiezen voor occasion lease is het feit dat het doorgaans een lager leasetarief heeft. Fiscaal ook zeker aantrekkelijk dus!

Waarop letten bij occasion operational lease?

Een occasion auto via operational lease kan dus in bepaalde situaties heel erg interessant zijn. Je moet er wel rekening mee houden dat je de vrijheid mist om de auto geheel naar jouw wensen samen te stellen. Ben je niet zo kieskeurig, dan hoeft dit geen probleem te zijn. Is er een occasion auto naar jouw wens beschikbaar, dan moet je snel handelen, want weg is pech. Er is er normaal gesproken maar één van op voorraad. Aan de andere kant, vernieuwt het aanbod van occasions snel. Dat betekent dat als je vandaag niet je perfecte leaseauto kunt vinden, deze volgende week misschien wel beschikbaar is. We helpen je graag met het vinden van jouw perfecte match, tegen de beste prijs én onder de beste voorwaarden.

Geen zin of tijd in het aanvragen en vergelijken van offertes? Wij nemen deze zorg graag gratis voor je uit handen. Neem gerust contact met ons op!

Start met vergelijken

Onze leasevergelijker in jouw mailbox.

Ik wil leaseadvies

Onafhankelijk en deskundig leaseadvies.

Klantbeoordeling

9,3

Zo makkelijk werkt het

Plaats je aanvraag
Binnen 2 min. geregeld

Ontvang onze leasevergelijker
Gratis in jouw mailbox

Kies de beste deal
Beste prijs én de beste voorwaarden

Direct persoonlijk contact

Wim van Essen lease adviseur

Wim van Essen | Partner & Lease Adviseur

Heb je een vraag of opmerking? Bel mij gerust via 085 - 023 09 50 of stuur mij een e-mail.

Anderen lezen nu ook

Hiervan kun je ons kennen

De Ondernemer
Skyradio
Metronieuws
Sprout Magazine
Google Nieuws