De voordelen van een
gebruikte auto zakelijk leasen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Zakelijk leasen gebruikte auto

Zakelijk leasen van een gebruikte auto

Hoe kun je als ondernemer op verantwoorde manier een geschikte auto rijden? Je wilt een betrouwbare auto, die past bij jouw imago en die geen gat slaat in je budget! ‘Dat is vast te veel gevraagd?’ Nee, hoor! De leasewereld van nu biedt vele mogelijkheden, ook voor startende of kleine ondernemers die de liquide middelen voor andere doelen willen beschikbaar willen houden. Ontdek hier de voordelen van een gebruikte auto zakelijk leasen.

Een nieuwe leaseauto?

Ja dat kan! Dit is voor de meeste ondernemers echter niet de realiteit van de dag. Wat heb je echt nodig? En onder welke voorwaarden kruip je toch nog steeds elke dag met een glimlach achter het stuur? Met die instelling zal je bedrijf een stuk verder komen. Er bestaat nog steeds de misvatting dat het bij zakelijk leasen alleen maar gaat om nieuwe auto’s. Voor vrijwel elke ondernemer, dus ook voor starters en zzp’ers, bestaat er een toegankelijke manier om een passende auto te leasen. Een van die mogelijkheden is bijvoorbeeld een gebruikte auto zakelijk leasen, ook wel occasion lease genoemd.

De 5 voordelen van een gebruikte auto zakelijk leasen

We zetten hier de voordelen van een tweedehands auto zakelijk leasen voor je uiteen:

1. De periode van hoge afschrijvingen is voorbij
Wanneer je een nieuwe auto zakelijk gaat leasen heb je in de eerst twee jaar te maken met hoge afschrijvingen. Neem je een gebruikte auto over om zakelijk te leasen, dan betekent dit dat de aanschafwaarde van deze auto een stuk lager is.

2. Je betaalt een laag maandtarief
Er zijn allerlei manieren om de kosten voor leasen onder controle te houden. Zo kun je bij het zakelijk leasen van een gebruikte auto een lange looptijd kiezen om de maandelijkse kosten laag te houden. Bij financial lease kan je ook een slottermijn meenemen om deze lasten te verlagen. Na afloop van de leasetermijn betaal je dit bedrag in één keer of je ruilt de auto in. Je betaalt dan met de inruilprijs de slottermijn.

3. Groot aanbod aan gebruikte zakelijke leaseauto’s
Een ander voordeel is dat er in ons land en ook in het buitenland (import) een groot aanbod aan gebruikte zakelijke leaseauto’s bestaat. Je hebt daarom evengoed een ruime keuze, zodat er altijd wel een model bij zit dat jou aanspreekt en aan jouw wensen voldoet.

4. Rijd een gebruikte auto die als nieuw aanvoelt
Een ‘gebruikte leaseauto’, wat verstaan we daaronder? Het gaat echt niet om oude en versleten auto’s, maar juist om jonge auto’s. Veel van deze auto’s voelen nog gewoon als nieuw aan.

5. De auto wordt jouw eigendom
Kies je ervoor om een gebruikte auto zakelijk te leasen via financial lease, dan ben je direct economisch eigenaar en kun je de auto activeren op je balans. Dit brengt bovendien diverse fiscale voordelen met zich mee. Na het aflossen van de laatste leasetermijn, ben je eveneens juridisch eigenaar en is de auto volledig jouw eigendom.

Op zoek naar een gebruikte auto om zakelijk te leasen?

Doe dan een beroep op de lease-experts van debesteleasedeal.nl. Zij geven je de beste adviezen en weten op onafhankelijke wijze iedereen te helpen met het vinden van een ideale leaseauto. Deze service is geheel kosteloos. Wat zoek jij? Een betrouwbare Volkswagen, een degelijke Volvo, een representatieve Renault of een mooie jong gebruikte Skoda? Welke merken en modellen spreken je aan? Wat moet jouw ideale leaseauto uitstralen en welke functionaliteiten zijn voor jou echt belangrijk? Ontdek de vele mogelijkheden van een gebruikte auto zakelijk leasen.

Onze leasevergelijker in jouw mailbox.

Onafhankelijk en deskundig leaseadvies.

Ervaar ook de beste oplossing
voor de leaseauto’s

Altijd het juiste vergelijk
Op basis van prijs én voorwaarden

Tijd- en kostenbesparing
Weg met losse offertes, bespaar 80% van jouw tijd

Volledig gratis
Geen verborgen kosten, wel de beste deal

100% vrijblijvend – de beste deal

Team Debesteleasedeal

Ons team staat voor je klaar. Vragen? Bel ons gerust op 085 – 023 09 50 of stuur een e-mail.

Hiervan kun je ons kennen

De Ondernemer
Metronieuws
Google Nieuws