Occasion lease

Een voordelige manier om zakelijk een auto te leasen is via occasion lease. Betrouwbare jonge occasions met een lage afschrijving. Ideaal voor zowel zzp’ers als mkb’ers.

Wat is occasion lease zakelijk

Bel: 050 – 205 78 99

Direct antwoord op je vraag.

Occasion lease zakelijk

Deze vorm van leasen is erg interessant en met name populair bij startende ondernemers en zzp’ers. Met occasion lease lease je een jonge occasion naar keuze en deze financier je d.m.v. full operational lease. Goed onderhouden auto’s met een snelle levertijd en lage aanschafprijs zijn voordelen waarom ondernemers steeds vaker kiezen voor occasion lease zakelijk. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor ieder budget een auto

Als ondernemer heb je wellicht nog geen groot budget beschikbaar voor een bedrijfsauto. Door te kiezen voor occasion lease zakelijk rijd je voor een laag maandbedrag een jong gebruikte auto of bedrijfswagen. Bij full operational lease heb je geen verdere auto kosten zoals onderhoud, reparaties, wegenbelasting en verzekeringen.

Heb je ergens een mooie occasion gezien en wil je deze graag leasen, of wil je een zoekopdracht plaatsen? Neem gerust contact met ons op via contactformulier of bel 050-205 78 99 en wij zorgen altijd voor de beste lease deal voor jouw occasion auto of bedrijfswagen.

Full operational lease ontzorgt de ondernemer

Full operational lease is vooral geschikt voor ondernemingen die wel de lusten, maar niet de lasten van een bedrijfswagen willen. Veel grote ondernemingen en mkb’ers kiezen voor deze leasevorm, omdat de leasemaatschappij de investering op zich neemt. Deze leasevorm kan echter ook interessant zijn voor drukke zzp’ers, die wel een goede bedrijfswagen nodig hebben, maar die er geen omkijken naar willen hebben. Bij operational lease wordt alles tot in de puntjes verzorgd tegen een vast bedrag per maand. De kosten zijn overzichtelijk en daarom gemakkelijk te budgetteren. Je weet steeds precies waar je aan toe bent. Na afloop van de leaseperiode lever je de auto in bij de leasemaatschappij. Kortom, een leasevorm die ontzorgt.

Interesse en de mogelijkheden occasion lease zakelijk bespreken?

Ben je geïnteresseerd in occasion lease zakelijk, maar heb je nog enkele vragen en wil je graag advies? Onze mobiliteitsadviseurs staan altijd voor je klaar.

Wij vergelijken o.a. bij de volgende leasemaatschappijen.

Leasemaatschappijen financial lease

Wat wij garanderen.

  • Expert in occasion lease
  • Onafhankelijk en persoonlijk advies
  • Bespaar op jouw leasekosten
  • Je ontvangt gratis de beste lease deal

Klanten beoordelen ons met een

9,3

Hulp nodig? Wij helpen je graag.

Bel 050-205 78 99
Direct contact.

info@debesteleasedeal.nl
Binnen een uur reactie.