Zakelijke lease aanbiedingen;
je struikelt er bijna over.

Leestijd: 3 minuten

Zakelijk lease aanbieding

Zakelijk lease aanbiedingen zijn overal

Heb je de keuze gemaakt om zakelijk een auto te leasen? Dan is het belangrijk dat je de beste deal vindt. Vandaag de dag worden we overspoeld met aanbiedingen op het internet en in de reclameblokken op tv. Wat moeten we nog geloven en welke zakelijke lease aanbieding is nu écht de beste deal voor jou? Wij helpen je graag en leggen het in deze blog voor je uit.

Reken jezelf niet rijk, vergelijk!

Het is logisch dat je door de bomen het bos niet meer ziet met zoveel zakelijke lease aanbiedingen. Ons advies is om jezelf niet rijk te rekenen wanneer je een aantrekkelijke aanbieding ziet. Want hoe zitten de actie- en leasevoorwaarden nu echt in elkaar? Het is daarom altijd ons advies om verschillende offertes en bijbehorende voorwaarden grondig met elkaar te vergelijken. Gemiddeld duurt een leasecontract 48 tot 60 maanden, dan wil je wel zeker weten dat het goed zit.

Wat betekent een zakelijke auto leasen?

Ben je nieuw in de wereld van zakelijk leasen? Dan leggen we beknopt uit wat het is. Zakelijk leasen houdt in dat je tegen een vast bedrag per maand een auto tot je beschikking hebt. Hiervoor sluit je een contract af met een leasemaatschappij. In dit contract worden de looptijd, de verwachte kilometrage en de voorwaarden vastgelegd. De brandstofkosten is op basis van nacalculatie, dit betekend dat het voorschot wordt verrekend met wat je daadwerkelijk hebt getankt. Het voordeel van een zakelijke leaseauto is dat je steeds weet waar je financieel aan toe bent en je nooit voor onverwachte en onaangename verrassingen komt te staan.

Zakelijke lease aanbiedingen – Operational lease

Deze leasevorm houdt in dat de auto altijd het eigendom blijft van de leasemaatschappij. De gebruiker betaalt maandelijks een bedrag voor het gebruik van de auto. Deze vorm is voor veel bedrijven aantrekkelijk, omdat de auto niet op de balans komt en dus niet tot het vermogen van het bedrijf wordt gerekend. Daarbij liggen de risico’s bij de leasemaatschappij. Lees hier meer over operational lease.

Tip: De actieprijzen bij een aanbieding zijn bijna altijd ‘vanaf prijzen’ met bijvoorbeeld een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard zijn andere looptijden en kilometrages ook mogelijk, maar dit heeft een sterke invloed op het maandelijkse leasebedrag.

Zakelijke lease aanbiedingen – Financial lease

Wil je voor je zaak graag investeren in een auto of een bestelbus, maar wil je niet in één keer een grote investering doen? Ga dan op zoek naar een financial lease voorstel. Bij deze leasevorm is de auto of bestelbus na de afgesproken leasetermijn volledig jouw eigendom. Operational lease is vergelijkbaar met huur en financial lease met het afsluiten van een lening. Kies je voor financial lease, dan komt de wagen meteen op de balans van je onderneming te staan. Dit betekent ook dat je een beroep kunt doen op diverse aantrekkelijke fiscale regelingen voor ondernemers, zoals de investeringsaftrek en versneld afschrijven. Lees hier meer over financial lease.

Tip: het rentepercentage is een belangrijk onderdeel bij een financial lease aanbieding. Over het kredietbedrag betaal je namelijk rente. Helaas zijn niet alle aanbieders even transparant hierover. Laat je hierover goed adviseren en vraag ernaar bij de desbetreffende leasemaatschappij. Daarnaast worden er soms ook afsluitkosten berekend. Deze kosten zijn eenmalig, maar wij adviseren deze wel mee te nemen in het totale kostenplaatje, het zijn immers kosten.

Welke alternatieven zijn er?

Zijn de hierboven besproken leasevormen niet voor jou weggelegd? Wil je bijvoorbeeld graag een zakelijke auto leasen, maar voor een korte termijn van slechts enkele maanden, omdat je bijvoorbeeld te maken hebt met tijdelijke werknemers of seizoensarbeid? Dan bestaat er ook de mogelijkheid voor shortlease.

We helpen je snel op weg

Wat is nu voor jou de beste zakelijke lease aanbieding? Dat regel je makkelijk en snel via onze gratis leasevergelijker. Geef je wensen aan ons door en wij zetten de beste deals voor je op een rijtje in jouw persoonlijke leasevergelijker. Vergelijk en kies. Rijden met de beste prijs en de beste voorwaarden is zo binnen handbereik.

Liever persoonlijk advies? Geen probleem!

Weet je nog niet goed welke leaseauto je wilt gaan rijden en wil je hierover persoonlijk geadviseerd worden? Met 40 jaar ervaring kennen we de leasewereld uitstekend en geven je daarom graag extra toelichting en persoonlijk advies. We kunnen je bijvoorbeeld helpen met het uitleggen van alle aanbiedingen, verschillende voorwaarden en leasevormen zodat je zeker weet dat je de juiste

Deel dit artikel via:

Ga ook voor de beste deal.

Waarom anderen voor ons kiezen.

  • Bespaar op jouw leasekosten
  • Lease altijd met de beste voorwaarden
  • Ontvang gratis de beste lease deal

Vragen? Erik helpt je graag verder.

Medewerker Erik DrentHeb je een vraag of opmerking? Bel mij gerust via 050 – 205 78 99 of stuur mij een e-mail.