Handig: de belangrijkste informatie
over zakelijk auto leasen

Geschatte leestijd: 3 minuten

Zakelijk auto leasen informatie

Zakelijk auto leasen informatie

Wil je graag wegwijs worden in de wereld van zakelijke lease? Hier op debesteleasedeal.nl vind je alle informatie over zakelijk auto leasen. We leggen je graag alles to-the-point uit. We staan voor je klaar met onze no-nonsense aanpak. Je kunt rekenen op kosteloos en onafhankelijk advies bij het vinden van jouw beste lease deal. Wat komt er allemaal kijken bij een auto zakelijk leasen? Lees hier meer.

Voor elke ondernemer een passende oplossing

Een leaseauto van de zaak werd jarenlang geassocieerd met managers van grote bedrijven. Tegenwoordig is een leaseauto ook voor kleine bedrijven en zelfstandigen geaccepteerd. Ben je gedwongen om steeds meer kilometers te rijden voor je zaak, dan ontkom je er niet meer aan. Of ben je werkzaam als ondernemer in de bouw? Dan heb je een bestelauto nodig voor je gereedschappen. Een auto zakelijk leasen is een praktische manier om, zonder in een keer veel geld kwijt te zijn, toch over een bedrijfswagen te beschikken. Er is voor elke ondernemer een passende oplossing.

Informatie over zakelijk auto leasen

De belangrijkste reden voor veel ondernemers om een auto zakelijk te leasen, is om financiële ruimte over te houden voor het doen van investeringen en het kunnen betalen van lopende rekeningen. Maar hoe pak je dat aan, een auto zakelijk leasen? Wie op zoek gaat naar informatie over zakelijk een auto leasen, wordt overweldigd door aanbiedingen. Welke kies je? Waar moet je op letten? De onafhankelijke lease-experts van debesteleasedeal.nl wijzen je graag de weg. Allereerst moet je voor jezelf bepalen of je kiest voor financial lease of operational lease.

Financial lease of operational lease?

Er zijn grofweg twee leasevormen: financial lease en operational lease. Wil je dat de auto na de leasetermijn jouw bezit wordt? Dan kies je voor financial lease. Deze leasevorm biedt ondernemers de grootste fiscale voordelen. Wil je de leaseauto na de leasetermijn weer inleveren bij de leasemaatschappij en vooral genieten van gemak? Dan is operational lease een betere keus. Vrijwel alle kosten m.b.t. de auto zijn dan bij het maandelijkse leasebedrag inbegrepen. Je weet steeds waar je aan toe bent en loopt zo min mogelijk financieel risico. Bovengenoemde leasevormen hebben een gemiddelde looptijd van 3 tot 5 jaren. Wil je een auto leasen omdat jij of een van je medewerkers bijvoorbeeld op projectbasis werkt, of wil je sneller een nieuwe(re) auto kunnen rijden? Dan is shortlease wellicht een optie. Het maandbedrag ligt vaak iets hoger, maar daarvoor heb je wel optimale flexibiliteit. Op onze website vind je veel informatie over deze leasevormen, maar we lichten ze ook graag toe in een persoonlijk gesprek.

Zet al je wensen op een rij

Voor het kiezen van de beste leasedeal is het essentieel dat je weet wat je wilt. Daarom hebben we hier een checklist voor je opgesteld met thema’s waar je rekening mee moet houden als je een auto zakelijk gaat leasen:

  • Leasebudget per maand
  • Looptijd van het leasecontract
  • Aantal kilometers per jaar (kilometrage)
  • Wel of geen bijtelling
  • Voorkeur voor een merk
  • Welke brandstof of liever elektrisch?
  • Overige gewenste opties en extra’s

Wanneer je al deze punten goed uitgedacht hebt, kom je al een heel eind bij het vinden van je beste leasedeal. Heb je nog geen ervaring met een auto zakelijk leasen en wil je graag meer informatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Wij zetten graag alle informatie over zakelijk auto leasen voor je uiteen, afgestemd op jouw wensen en persoonlijke situatie. Vervolgens kunnen we je helpen met het vinden van de beste leasedeal en het regelen van de communicatie met de leasemaatschappij. We staan je bij vanaf het eerste advies tot aan het moment dat je nieuwe leaseauto voor de deur staat. Uiteraard kun je steeds bij ons aankloppen voor vragen, tips en adviezen. Aan onze service zijn, voor jou als klant, geen kosten verbonden.

Onze leasevergelijker in jouw mailbox.

Onafhankelijk en deskundig leaseadvies.

Ervaar ook de beste oplossing
voor de leaseauto’s

Altijd het juiste vergelijk
Op basis van prijs én voorwaarden

Tijd- en kostenbesparing
Weg met losse offertes, bespaar 80% van jouw tijd

Volledig gratis
Geen verborgen kosten, wel de beste deal

100% vrijblijvend – de beste deal

Direct persoonlijk contact

Floris Mulder leaseadviseur

Floris Mulder | Mobiliteitsadviseur zakelijk

Heb je een vraag of opmerking? Bel mij gerust via 050 – 205 78 99 of stuur mij een e-mail.

Hiervan kun je ons kennen

De Ondernemer
Metronieuws
Google Nieuws