Flexibel zakelijk leasen, is
het ook iets voor jou?

Geschatte leestijd: 2 minuten

Flexibel zakelijk leasen

Flexibel zakelijk leasen

Misschien heb je al weleens gehoord van ‘flexibel zakelijk leasen’? Ben je daar als flexibele ondernemer nieuwsgierig naar geworden? Dan ben je hier op de juiste plek voor meer informatie over dit bijzondere zakelijk leaseconcept. Wat betekent flexibel zakelijk leasen nu eigenlijk? Voor wie is het geschikt? Is het misschien iets voor jou? Wij leggen het voor je uit. Wil je toch graag nog meer informatie afgestemd op jouw persoonlijke situatie? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Flexibel is het sleutelwoord in onze huidige samenleving

Er wordt van iedereen tegenwoordig op alle vlakken gevraagd om flexibel te zijn. Het lijkt wel het sleutelwoord in onze huidige samenleving. Maar hoe zit het als je een auto zakelijk wilt leasen? Leasecontracten waren tot voor kort allesbehalve flexibel. Wie een auto zakelijk wilde leasen, zat onvermijdelijk vast aan een langlopend contract van enkele jaren, waar je bovendien niet zomaar onderuit kon komen. Ondertussen past ook de leasewereld zich steeds verder aan onze ‘flexibele samenleving’ aan door flexibele zakelijke leasecontracten aan te bieden.

Wat betekent flexibel zakelijk leasen?

Flexibel zakelijk leasen betekent dat je niet meer jarenlang aan een leasecontract vast zit. Er kunnen zich allerlei situaties voordoen, waarin het wenselijk is om je leaseauto vroegtijdig in te leveren. Hoewel dit bij de meeste leasemaatschappijen wel mogelijk is, zul je hier doorgaans wel flink voor moeten betalen. Dat doe je natuurlijk liever niet. De nieuwe flexibele leasecontracten die nu door leasemaatschappijen worden aangeboden, stellen je in staat om je leaseauto bijvoorbeeld dagelijks op te zeggen, zonder dat daarvoor extra kosten in rekening worden gebracht. Daarbij hoef je geen reden op te geven voor het opzeggen van je leasecontract. Dit stelt je in staat om flexibel een auto zakelijk te leasen. Diverse leasemaatschappijen hebben een eigen ‘flex lease’ ontwikkeld. Toch bang voor een flinke afkoopsom? Dan is shortlease misschien iets voor jou!

Voor wie is flexibel zakelijk leasen geschikt?

Er zijn allerlei situaties te bedenken, waarin een flexibel zakelijk leasecontract de ideale oplossing is. Deze manier is bijvoorbeeld ideaal voor zzp’ers met wisselende opdrachten. Ook voor ondernemingen die nieuwe medewerkers in dienst nemen die nog geen vast contract hebben, maar wel een leaseauto nodig hebben, is flexibel leasen de oplossing. Of ben je misschien een echte autofreak en wil je niet lang vastzitten aan één model, omdat je graag van auto wisselt? Dan kan flexibel zakelijk leasen voor jou perfect zijn. Of stel je eens voor dat jouw droom leaseauto nog niet op de markt is, maar dat je wel nu meteen een auto nodig hebt voor je zaak? Met een flexibel leasecontract kun je deze tijd probleemloos overbruggen.

Vind jouw ideale flexibele zakelijke leasedeal

Heb jij wel oor naar flexibel zakelijk leasen, dan vertellen we je daar graag meer over. Weet je niet zeker of het wel bij jou past? We informeren en adviseren je graag om jouw situatie te analyseren en de beste deal voor jouw leaseauto te vinden.

Goed om te weten: onze service is geheel kosteloos, vrijblijvend en onafhankelijk.

Onze leasevergelijker in jouw mailbox.

Onafhankelijk en deskundig leaseadvies.

Ervaar ook de beste oplossing
voor de leaseauto’s

Altijd het juiste vergelijk
Op basis van prijs én voorwaarden

Tijd- en kostenbesparing
Weg met losse offertes, bespaar 80% van jouw tijd

Volledig gratis
Geen verborgen kosten, wel de beste deal

100% vrijblijvend – de beste deal

Direct persoonlijk contact

Floris Mulder leaseadviseur

Floris Mulder | Mobiliteitsadviseur zakelijk

Heb je een vraag of opmerking? Bel mij gerust via 050 – 205 78 99 of stuur mij een e-mail.

Hiervan kun je ons kennen

De Ondernemer
Metronieuws
Google Nieuws