Direct zakelijk leasen zonder
langdurige verplichtingen

Geschatte leestijd: 2,5 minuut

Zakelijk lease direct rijden

Zakelijk leasen en direct rijden: wat zijn de mogelijkheden?

Heb je eigenlijk vandaag nog een stijlvolle zakelijke leaseauto nodig om direct mobiel te zijn? We merken op dat er binnen de zakelijke leasewereld steeds meer behoefte is aan flexibiliteit. Veranderingen volgen elkaar in een snel tempo op. Dat kan ook binnen jouw onderneming het geval zijn. Daar wil je meteen op inspringen door snel een geschikte leaseauto te vinden. Ook leasemaatschappijen zijn zich hiervan bewust en spelen hier steeds flexibeler op in. Is dit ook van toepassing van jouw bedrijf? Lees in deze blog meer over de mogelijkheden van direct rijden met een zakelijke leaseauto.

Leaseauto’s die direct beschikbaar zijn

Wil je niet lang hoeven te wachten op je leaseauto? Dat is ook niet nodig, want diverse leasemaatschappijen hebben een voorraad van jonge en nieuwe auto’s, die direct beschikbaar zijn via shortlease. Dit zijn vaak auto’s die de leasemaatschappij voordelig heeft ingekocht of auto’s die gedurende een korte periode dienst hebben gedaan als leaseauto en die vroegtijdig zijn teruggekomen. Lease je zo’n auto, dan is er sprake van occasion lease. Dit kan vanwege het lagere tarief erg aantrekkelijk zijn. En het voordeel van deze leaseauto’s is dat ze direct beschikbaar zijn. Daarnaast kun je ze vaak voor een kortere periode leasen.

Voor wie zijn deze leaseauto’s geschikt?

Deze toegankelijke leaseauto’s, die direct beschikbaar zijn, zijn een ideale oplossing voor ondernemers die tijdelijk een auto nodig hebben. Hiermee vermijden ze de grote risico’s die komen kijken bij langlopende leasecontracten. Misschien zie je ineens nieuwe groeikansen voor je bedrijf, en moet je daarvoor wel meteen mobiel zijn? Dan kun je met deze snel leverbare zakelijke leaseauto’s vrijwel direct rijden. Daarnaast is het een goede oplossing voor bedrijven met een nieuwe medewerker met een tijdelijke arbeidsovereenkomst.

De voordelen van direct rijden via shortlease op een rij:

  • Nieuwe auto’s
  • Direct beschikbaar
  • Ideaal voor een flexibel wagenpark
  • Kortlopende leasecontracten, geen langdurige verplichtingen
  • Ideaal in geval van tijdelijk werk

Jouw ideale leaseauto vinden?

Het kan natuurlijk gebeuren dat jouw ideale leaseauto er niet tussen zit. Dat is namelijk het nadeel van deze manier van leasen. Je kan alleen kiezen uit de modellen die op voorraad zijn. Heb je hele specifieke wensen voor wat betreft jouw leaseauto? Dan zal een leaseauto besteld moeten worden. Dan krijg je te maken met levertijden en kan je dus niet direct rijden. Aan de andere kant, als je even geduld hebt, dan heb je straks wel de leaseauto die helemaal aan jouw wensen voldoet. De keuze is aan jou.

Direct rijden met een zakelijke leaseauto?

Wil je snel de weg op met een zakelijke leaseauto? Wij kunnen je helpen om binnen no-time een perfecte leasedeal te sluiten. We geven je graag advies, helpen je met jouw zoektocht, we regelen de communicatie met de leasemaatschappij en zorgen ervoor dat je zakelijke leaseauto voor je klaarstaat.

Onze leasevergelijker in jouw mailbox.

Onafhankelijk en deskundig leaseadvies.

Ervaar ook de beste oplossing
voor de leaseauto’s

Altijd het juiste vergelijk
Op basis van prijs én voorwaarden

Tijd- en kostenbesparing
Weg met losse offertes, bespaar 80% van jouw tijd

Volledig gratis
Geen verborgen kosten, wel de beste deal

100% vrijblijvend – de beste deal

Direct persoonlijk contact

Floris Mulder leaseadviseur

Floris Mulder | Mobiliteitsadviseur zakelijk

Heb je een vraag of opmerking? Bel mij gerust via 050 – 205 78 99 of stuur mij een e-mail.

Hiervan kun je ons kennen

De Ondernemer
Metronieuws
Google Nieuws