Lesauto leasen voor jouw rijschool?

Zorgeloos een lesauto leasen zonder verrassingen achteraf? Geen onderhoudsrisico’s en uitstekende garanties. Wij adviseren je graag persoonlijk over de mogelijkheden. Bel 050-205 78 99.

Lesauto leasen rijschool de beste lease deal

Lesauto leasen rijschool

Heb je een rijschool of ben je van plan een rijschool te starten en wil je graag een lesauto leasen? Dan ben je bij debesteleasedeal.nl aan het juiste adres. Leg jouw wensen en eisen aan ons voor en onze mobiliteitsadviseurs voorzien je vrijblijvend van advies op maat. Voor ieder mobiliteitsvraagstuk hebben wij een geschikte oplossing die past binnen jouw budget en bedrijfsvisie. Of je nu kiest voor een nieuwe lesauto of een jong gebruikte occasion. Bel ons vrijblijvend op 050 – 205 78 99 of vul ons contactformulier.

Altijd de beste lease deal

Waar wij het voor doen? Jou voorzien van de beste lease deal die past bij je rijschool. De automotive branche is constant in ontwikkeling en met meer dan 20 jaar ervaring weten we waar de kansen liggen om zo het beste leasecontract aan te kunnen bieden. Naast de laagste prijs richten we ons ook op de voorwaarden, zodat deze perfect aansluit bij jouw wensen en eisen. Kortom; een leascontract dat écht klopt, zonder kleine lettertjes. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan.

De voordelen van een lesauto leasen

Als rijschoolhouder wil je zorgeloos en tegen een scherp tarief een lesauto leasen. Dat begrijpen wij en we ontzorgen je hierin volledig. De belangrijkste voordelen van een lesauto leasen is dat de maandelijkse lasten vast staan. Zo kom je nooit voor financiële verrassingen te staan. Daarnaast rijd je altijd een nieuwe of jong gebruikte lesauto via occasion lease. Reparatiekosten en kosten voor onderhoud aan de lesauto zijn gedekt en je profiteert van uitstekende garanties wanneer je kiest voor leasing.

Populaire leaseauto’s voor rijscholen

Op zoek naar een specifieke auto voor jouw rijschool? Bij debesteleasedeal.nl kunnen we ieder type lesauto aanbieden. Hieronder onze selectie van de meest populaire lesauto’s.

Volkswagen Polo
VW Polo lesauto leasen rijschool

Volkswagen Golf
VW Golf lesauto leasen

Volvo V40
Lesauto rijschool leasen Volvo V40

Renault Clio
Renault Clio rijschool lesauto

Seat Leon
Lesauto Seat Leon leasen voor rijscholen

SEAT Ateca
Lesauto leasen rijschool SEAT Ateca

Rijschool en lesauto leasen? Wij helpen je graag verder

Interesse in het leasen van een lesauto voor jouw rijschool? Spreekt een van bovenstaande modellen je aan of wil je graag advies over een andere auto? Neem gerust contact met ons op. Onze mobiliteitsadviseur geeft graag antwoord op al je vragen. Wij zorgen altijd dat jij de beste lease deal ontvangt.

Direct persoonlijk advies over jouw mobiliteitsvraagstuk.

Je ontvangt altijd de beste lease deal.

Waarom anderen voor ons kiezen

  • Expert in zakelijke lease
  • 20 jaar ervaring en 100% onafhankelijk
  • Bespaar op jouw leasekosten
  • Je ontvangt altijd de beste lease deal

Kantoor debesteleasedeal

debesteleasedeal.nl
Machlaan 5
9761 TK Eelde

KvK-nummer: 70932867
BTW-nummer: NL858516044B01

Misschien ook interessant om te lezen

Shortlease zakelijk

Operational lease