Word ook zelfstandig lease adviseur
bij debesteleasedeal.nl.

Pak je kans en sluit je aan!

Gewoon, doen.

Vertel mij meer…

Word ook zelfstandig lease adviseur
bij debesteleasedeal.nl.

Pak je kans en sluit je aan!

Gewoon, doen.

Vertel mij meer…

Solliciteer en bouw mee, samen succesvol!

Eigen baas, volledige vrijheid
Zit sales in je DNA en heb je affiniteit met zakelijke leasing? Toe aan een eigen werkgebied om je eigen financiële succes te bepalen? Sluit je dan aan bij onze unieke en bewezen formule.

Samen succesvol
Wij bieden jou een geweldige basis. Uniek vergelijkingssoftware, marketingpower, CRM-pakket en maximale ondersteuning. Randzaken regelen wij zodat jij je volledig kunt focussen.

Wat maakt ons blij?
Jij hebt passie voor het vak, krijgt energie van sales en je wilt het beste voor de klant. Je komt je afspraken na en klanten willen jou als lease adviseur omdat de beste deal bij jou gegarandeerd is.

Bewezen formule en uniek in de markt.

Wij zijn debestelesasedeal.nl, de onafhankelijke leasevergelijker van Nederland. Wij groeien hard en zoeken lease adviseurs in heel Nederland, die onder de vlag van debesteleasedeal.nl gaan starten als zelfstandig agent. Wij hebben een uniek vergelijkingssoftware ontwikkeld waarmee jij jouw klanten optimaal kan adviseren en helpen bij het sluiten van de beste lease deal. Binnen 48 uur presenteer je alle ontvangen leaseoffertes met prijs én voorwaarden van leasemaatschappijen aan jouw klant. Alles overzichtelijk in een leasevergelijker die automatisch uit onze software rolt.

Wij adviseren dus niet alleen op basis van de leaseprijs, maar we kijken juist ook naar de servicegraad en de voorwaarden van een leasecontract. Denk aan vervangend vervoer, hoogte eigen risico, innameprotocol en de sturing bij onderhoud en bandenvervanging en meer essentiële onderdelen binnen een leasecontract. In totaal vergelijkt onze software op meer dan 30 punten in de voorwaarden. Welk leasecontract sluit het beste aan bij de wensen en het budget van de klant? Door het stellen van deze vraag, i.c.m. onze leasevergelijker, lever jij altijd de beste deal aan de klant op basis van prijs én voorwaarden.

Oprichters debesteleasedeal

Floris Mulder en René Meijer, oprichters debesteleasedeal.nl

Benieuwd naar de ervaringen van onze huidige lease adviseurs?

Verhalen uit de praktijk zeggen meer. Lees hier hoe onze lease adviseurs hun rol en onze dienst ervaren.

Oprichters debesteleasedeal

Jij bent klaar om je eigen (financiële) succes te bepalen.

Je hebt ruime ervaring als lease adviseur of bent al zelfstandig ondernemer in de automotive branche. Jij hebt passie voor het automotive vak en weet als geen ander hoe belangrijk elke klant is. Je bent sociaal actief, een netwerker en klaar om bedrijven in je eigen werkgebied te voorzien van deskundig leaseadvies. Deze prospects zet je vervolgens om tot klant omdat ze een prettig gevoel bij jou krijgen. Zij willen jou als aanspreekpunt voor hun leaseauto’s. Je voorziet de klant namelijk in de beste deal voor zijn of haar wagenpark en komt afspraken na.

Zo bouw je een prachtige klanten portefeuille op in jouw regio, waarbij aandacht voor de klant centraal staat.

Wij zijn 100% onafhankelijk

…en vergelijken de beste leasemaatschappijen via onze lease vergelijksoftware, zoals:

Wat jij gaat doen als zelfstandig lease adviseur.

Wij zoeken zelfstandige lease adviseurs die onder de vleugels van debesteleasedeal.nl gaan ondernemen. Jij hebt ruime ervaring als lease adviseur, je kent de leasemarkt als geen ander, je volgt alle ontwikkelingen in de automotive branche en weet klanten aan je te binden door je sales ervaring. Je doet niets liever. debesteleasedeal.nl geeft jou de kans om te ondernemen, samen, in een informeel, ambitieus en jong bedrijf. Zelfstandig maar niet alleen. Samen succesvol!

Vanaf dag één als zelfstandig lease adviseur start jij met het opbouwen van je eigen klantenportefeuille. Wij bieden jou de commerciële ondersteuning en coaching waar jij behoefte aan hebt. Daarnaast kan je natuurlijk altijd sparren met een van onze andere adviseurs tijdens onze wekelijkse ‘koffiepraat’. Je hebt allemaal je eigen rayon en daardoor kennen wij geen interne concurrentie. Verder bieden wij efficiënte marketingondersteuning, een uniek vergelijkingssoftware, CRM-pakket en maximale ondersteuning op allerlei fronten. Randzaken regelen wij zodat jij je volledig kunt focussen op hetgeen waar jij energie van krijgt en leuk vindt om te doen. Sales, relatiebeheer en de klant volledig ontzorgen in zijn of haar mobiliteitsbehoeften.

Oprichters debesteleasedeal

Laten we kennismaken!

Over jou.

Jij hebt de afgelopen jaren gewerkt als lease adviseur of accountmanager bij een leasemaatschappij en bent toe aan het ondernemerschap. Of wellicht ben je al actief als ondernemer en wil jij je aansluiten bij debesteleasedeal.nl. Wil jij de vrijheid van het ondernemerschap ervaren en instappen in onze unieke en bewezen formule? Herken jij je in onderstaande punten? Dan komen we graag met jou in contact!

 • Leasing, automotive, sales en relatiebeheer is voor jou de perfecte mix.
 • Je hebt ervaring als lease adviseur en bent toe aan het ondernemerschap of bent al ondernemer in de automotive branche.
 • Je bent communicatief vaardig en een betrouwbare adviseur. Klanten willen jou als aanspreekpunt voor hun mobiliteit.
 • Je bent in het bezit van een VNA-Leasing certificaat of je bent bereid deze te behalen.
 • Je bent gedreven en in staat om alles uit jouw werkgebied te halen wat erin zit. Samen maken we er een succes van!

Ons doel, ons aanbod.

debesteleasedeal.nl heeft als doel bedrijven onafhankelijk en objectief te informeren over de tarieven én voorwaarden van de leasemaatschappijen. Wij faciliteren jou in alles om dit te bereiken en succesvol te zijn in jouw werkgebied, zodat jij kunt doen wat jij het liefste doet; sales, adviseren en je eigen klantenportefeuille opbouwen en onderhouden. Met onze formule start je hier vanaf dag één al mee. Alles staat namelijk al voor je klaar! De voordelen voor jou:

 • Commerciële ondersteuning en coaching: wanneer jij daar behoefte aan hebt.
 • Uniek vergelijkingssoftware: leasevergelijker binnen 48 uur automatisch uit het systeem.
 • Marketingondersteuning: lift direct mee op een landelijk groeiende naamsbekendheid.
 • Team: samen met collega agenten, met elk hun eigen rayon, het succes verder uitbouwen.
 • Vrijheid: bepaal je eigen dagindeling, doelstelling en financieel succes.
 • Voorfinanciering: Getekende leasecontracten worden binnen 7 werkdagen uitbetaald.
Oprichters debesteleasedeal

Gewoon doen! We komen graag met je in contact.

Dit zeggen klanten over ons

Kiwi Personeelsgroep debesteleasedeal

“Als het om leaseauto’s gaat wil ik graag een heldere en zakelijke deal sluiten. Nu debesteleasedeal.nl me helpt met selecteren, heb ik niet langer het gevoel dat ik het ergens anders beter of goedkoper had kunnen krijgen. De dienstverlening van debesteleasedeal.nl was precies wat ik nodig had.”

Lees hier het volledige klantinterview »

Albert Kolthof
Algemeen directeur Kiwi Personeelsgroep

EBN Bouwadvies

“Binnen EBN beheren wij zelf ons wagenpark. Dat kost tijd, gemiddeld vier uur per leaseauto per jaar. Offertes opvragen, mailen, bellen en onderhandelen… Nu debesteleasedeal.nl me daarbij helpt scheelt me dat niet alleen tijd, maar ook geld. De aanbiedingen die we krijgen zijn meer dan marktconform!”

Lees hier het volledige klantinterview »

Chris Bijzet
Mede-eigenaar EBN Bouwadvies

Ervaringen van onze lease adviseurs

‘Door de voorbereidingen vanuit debesteleasedeal.nl kon ik vanaf dag één aan de slag. Het gevoel was direct goed en ik heb geen moment twijfel gehad om ‘ja’ te zeggen tegen deze mooie vacature. De vrijheid om je eigen targets en succes te bepalen is een fantastisch gevoel en daagt je uit om het beste te doen voor jezelf en de klanten.’

Wim van Essen Lease Adviseur

Wim van Essen
Lease Adviseur regio Overijssel

‘De stap naar het ondernemerschap was natuurlijk even spannend, maar achteraf gezien de beste keuze geweest. Het is een hele mooie rol om klanten echt onafhankelijk te helpen. Dat levert veel positieve reacties op. De goede begeleiding, prettige werksfeer, en je eigen dagindeling bepalen maakt het voor mij de perfecte functie.’

Erik Drent Lease Adviseur

Erik Drent
Lease Adviseur regio Noord-Oost Nederland

Laten we kennismaken.

Ben jij die zelfstandig lease adviseur die gaat voor zijn of haar eigen succes? Geloof jij ook in onze unieke bewezen formule? Wil jij je klanten onafhankelijk helpen aan de beste lease deal en je aansluiten bij ons team? Neem contact met ons op via f.mulder@debesteleasedeal.nl / 06-11 74 16 91. Ook voor al je vragen n.a.v. deze vacature kan je bij Floris terecht. Laten we kennismaken!

Solliciteren.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens worden beveiligd verzonden.

Oprichters debesteleasedeal

Direct persoonlijk contact

Floris Mulder lease adviseur en mede-eigenaar

Floris Mulder | Mede-eigenaar

Kennismaken of vragen n.a.v. deze vacature? Bel mij gerust via 06-11 74 16 91 of stuur mij een e-mail.

In de media:

De Ondernemer

Nu.nl

Dagblad van het Noorden

Metronieuws

MT Sprout

BNR Nieuwsradio Zakendoen

In de media:

debesteleasdeal.nl genoemd in de pers media