Wij zoeken Zelfstandige Lease
Adviseurs in heel Nederland.

Word jij onze nieuwe partner? ツ

Solliciteer

Laten we kennismaken!

Vertel mij meer

Wie zijn we en wat doen we?

Wij zijn op zoek naar de beste lease adviseurs in Nederland.

Word jij onze nieuwe partner? ツ

Direct contact

Laten we kennismaken!

Vertel mij meer

Wie zijn we en wat doen we?

Dit ben jij

Gek van auto’s
Het liefst ben je de hele dag met auto’s bezig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ondernemend
Je weet klanten te binden in jouw exclusieve rayon en bent toe aan het ondernemerschap.

Zorgt altijd voor de beste deal
Je vindt het fijn om de klant van A tot Z te ontzorgen en te voorzien van de beste deal.

Even voorstellen.

Wij zijn debestelesasedeal.nl, de onafhankelijke leasevergelijker van Nederland. Wij groeien hard en zoeken lokale Zelfstandig Lease Adviseurs zodat heel Nederland gebruik kan maken van het gemak en expertise van debesteleasedeal.nl. Wij hebben een uniek vergelijkingssoftware ontwikkeld waarmee jij jouw klant optimaal kan adviseren en helpen bij het sluiten van de beste leasedeal. Dit softwaresysteem vraagt lease offertes op bij aangesloten leasemaatschappijen en vergelijkt deze op prijs én voorwaarden. Wij adviseren dus niet alleen op basis van de laagste leaseprijs, maar we kijken ook naar de service en voorwaarden van een leasecontract. Denk aan type vervangend vervoer, waar kan je terecht voor onderhoud en reparaties, hoe zit het met je eigen risico, en meer essentiële onderdelen binnen een leasecontract. Welk leasecontract past precies bij onze klant? Door het stellen van deze vraag worden wij de nummer één onafhankelijke leasevergelijker van Nederland.

Oprichters debesteleasedeal

Floris Mulder en René Meijer, oprichters debesteleasedeal.nl

Leaseadviseurs

Jij bent klaar voor de volgende stap in je carrière.

Als Zelfstandig Lease Adviseur, met je eigen exclusieve rayon, help jij jouw klanten met het vinden van de beste leasedeal. Hoe? Doordat jij de klant van onafhankelijk leaseadvies kan voorzien door middel van onze unieke lease vergelijksoftware. Jij helpt jouw klanten met het sluiten van de beste deal op prijs én voorwaarden. Jij bent klaar voor de volgende stap in je carrière, het ondernemerschap. Bij ons geen druk vanuit de directie of interne concurrentie. Jij bepaalt je eigen targets, bent onafhankelijk en deskundig. Je staat er niet alleen voor, samen met het team van Zelfstandig Lease Adviseurs onderneem je sterker.

Wat jij gaat doen als Zelfstandig Lease Adviseur.

Wij zoeken Zelfstandige Lease Adviseurs die onder de vleugels van debesteleasedeal.nl gaan ondernemen. Jij hebt ruime ervaring als Lease Adviseur, je kent de leasemarkt als geen ander, je volgt alle ontwikkelingen in de automotive branche en weet klanten aan je te binden door je sales ervaring. Je doet niets liever. Debesteleasedeal.nl geeft jou de kans om te ondernemen, samen, in een informeel, ambitieus en jong bedrijf.

Vanaf dag een als Zelfstandig Lease Adviseur kan jij starten met het opbouwen van je eigen klantenportefeuille. Wij bieden jou de commerciële ondersteuning en coaching waar jij behoefte aan hebt. Daarnaast kan je altijd sparren met een van onze andere adviseurs. Je hebt allemaal je eigen rayon en daardoor kennen wij geen interne concurrentie. Verder werkt onze marketingafdeling hard aan jouw en onze naamsbekendheid op platformen zoals Google en Linkedin. En we plaatsen persberichten in online magazines, (regionale) kranten en dagbladen. Dit levert je direct je eerste leads op uit jouw eigen rayon. Daarnaast krijg je een eigen marketingbudget en veel specifieke content aangeleverd die je kan gebruiken op je eigen kanalen. Hiermee breng je direct op een professionele wijze de dienstverlening van debestleasedeal.nl onder de aandacht binnen jouw netwerk en rayon.

Billboard auto leasen debesteleasedeal
Solliciteer

Laten we kennismaken!

Over jou.

Jij hebt de afgelopen jaren gewerkt als Lease Adviseur of Accountmanager en bent toe aan ondernemerschap. Of wellicht ben je actief als zelfstandige maar mis je een team en wil je aansluiten bij debesteleasedeal.nl. Wil jij de vrijheid van het ondernemerschap ervaren? Wil je gaan voor een snelle start en herken jij je in onderstaande punten? Dan komen we graag met jou in contact!

 • Auto´s zijn jouw favoriete gespreksonderwerp.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Lease Adviseur of Accountmanager en bent toe aan het ondernemerschap.
 • Je bent een goede en betrouwbare adviseur die de wensen van een klant kan vertalen naar een passend leasecontract.
 • Je bent in het bezit van een VNA-Leasing certificaat of je bent bereid deze te halen.
 • Je woont in de regio: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Zeeland of Flevoland.

Ons aanbod.

debesteleasedeal.nl faciliteert jou in alles wat jij nodig hebt om succesvol te zijn en te kunnen doen wat jij het liefste doet; sales, adviseren en je eigen klantenportefeuille opbouwen en onderhouden. Hier kan jij vanaf dag één mee starten, het opbouwen van je eigen succes. Hoe groot gaat jouw succes worden? Wij zijn benieuwd! Wij bieden jou de mogelijkheid door:

 • Coaching en hulp bij het genereren van leads.
 • Toegang tot het unieke en onafhankelijke lease vergelijksoftware.
 • Commerciële begeleiding en ondersteuning.
 • Een professioneel marketing team en een eigen marketingbudget.

 • Hulp bij de financiële administratie.
 • Een professioneel CRM systeem.
 • En, zodra het weer kan: teamuitjes!
Kantoorpand debesteleasedeal
Solliciteer

Gewoon doen! We komen graag met je in contact.

Dit zeggen klanten over ons

Kiwi Personeelsgroep debesteleasedeal

“Als het om leaseauto’s gaat wil ik graag een heldere en zakelijke deal sluiten. Nu debesteleasedeal.nl me helpt met selecteren, heb ik niet langer het gevoel dat ik het ergens anders beter of goedkoper had kunnen krijgen. De dienstverlening van debesteleasedeal.nl was precies wat ik nodig had.”

Lees hier het volledige klantinterview »

Albert Kolthof
Algemeen directeur Kiwi Personeelsgroep

EBN Bouwadvies

“Binnen EBN beheren wij zelf ons wagenpark. Dat kost tijd, gemiddeld vier uur per leaseauto per jaar. Offertes opvragen, mailen, bellen en onderhandelen… Nu debesteleasedeal.nl me daarbij helpt scheelt me dat niet alleen tijd, maar ook geld. De aanbiedingen die we krijgen zijn meer dan marktconform!”

Lees hier het volledige klantinterview »

Chris Bijzet
Mede-eigenaar EBN Bouwadvies

Klantervaringen

Lees meer klantervaringen
Contact opnemen debesteleasedeal

Interesse? We komen graag met je in contact.

Ben jij die Zelfstandig Lease Adviseur die gaat voor zelfstandigheid en eigen succes? Geloof jij net zo in onze dienstverlening als wij? Wil jij je klanten onafhankelijk helpen aan de beste leasedeal en je aansluiten bij ons team? Neem contact met ons op via f.mulder@debesteleasedeal.nl / 085 – 0230950. Ook voor al je vragen kan je bij Floris terecht. Tot snel?

Contactformulier.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens worden beveiligd verzonden.

Hiervan kun je ons kennen

De Ondernemer
Skyradio
Metronieuws
Sprout Magazine
Google Nieuws