Klantinterview

Chris Bijzet | EBN Bouwadvies

“Binnen EBN beheren wij zelf ons wagenpark. Dat kost tijd, gemiddeld vier uur per leaseauto per jaar. Offertes opvragen, mailen, bellen en onderhandelen… Nu debesteleasedeal.nl me daarbij helpt scheelt me dat niet alleen tijd, maar ook geld. De aanbiedingen die we krijgen zijn meer dan marktconform!”

Klantervaring debesteleasedeal van EBN Bouwadvies Eelde

Aanzienlijke tijdbesparing

Chris Bijzet is directeur en mede-eigenaar van Expertise Bureau Noord BV en EBN Bouwadvies. Expertise Bureau Noord is een onafhankelijk schade-expertisebureau en EBN Bouwadvies is een adviesbureau gespecialiseerd in woningbouw, utiliteitsbouw en monumentenzorg. Het wagenpark bestaat nu uit 17 auto’s. Chris geeft aan dat hij op jaarbasis per leaseauto zeker een halve dag zoet is met het uitzoeken van een leaseauto. Tijd die hij liever anders besteedt.

Chris Bijzet: “Een auto is een auto, daar kan geen enkele leasemaatschappij veel aan veranderen. Maar wil je de meest gunstige afspraken maken, dan kost dat veel tijd want de ene maatschappij vraagt meer dan de andere.”

Meer dan marktconform

“Het uitzoeken van een nieuwe leaseauto kostte me veel tijd, elk jaar wel vier uur per auto. Offertes opvragen, mailen, bellen en onderhandelen… Nu Erik Drent, mobiliteitsadviseur bij debesteleasedeal.nl, me daarbij helpt scheelt me dat niet alleen tijd, maar ook geld. Ik weet welke prijzen er gevraagd worden; de aanbiedingen die we krijgen zijn meer dan marktconform. Door debesteleasedeal.nl krijg ik de beste deal en mijn wensen worden gehonoreerd.”

Goede afspraken op papier

“Ik kende Erik al wat langer, maar toch heb ik wel even getwijfeld of ik het aanvragen en uitzoeken van leasecontracten wilde uitbesteden. Erik en zijn collega’s hebben de juiste opleiding en ervaring; ze hebben bij grote, gerenommeerde bedrijven gewerkt die bij mij hoog staan aangeschreven. Maar ik wilde niet dat de relaties met leasemaatschappijen die ik zorgvuldig heb opgebouwd worden verstoord. Met sommige leasemaatschappijen doe ik al meer dan acht jaar zaken. debesteleasdeal.nl vraagt daarom ook bij deze maatschappijen een offerte op. Zo verstoren we de relaties niet, maar krijgen we toch goede afspraken op papier.”

Direct reactie

“Daarnaast zijn de mensen van debesteleasedeal.nl klantvriendelijk en betrokken. Als ik een vraag stel, krijg ik direct een reactie. Dat geeft me het gevoel dat ik geen nummer ben en zorgt voor steeds meer vertrouwen. Verder waardeer ik het dat ze met mee meedenken. We hebben het niet alleen over de deal, maar Erik praat me bij over zaken die te maken met de leasemarkt, zoals fiscale ontwikkelingen, bijtelling en elektrische auto’s. En toen we laatst een PR-momentje hadden, haalde hij de auto nog even snel door de wasstraat, terwijl de auto al een paar weken in gebruik was.”

EBN Bouwadvies aflevering auto

Iedereen profiteert

“Ik vind het mooi om te zien dat de heren van debesteleasedeal.nl er vol enthousiasme de schouders onderzetten. Het is hard werken, maar zo zijn wij ook begonnen. Doordat ik kies voor debesteleasedeal.nl heb ik het gevoel dat ik mijn steentje bijdraag aan het bedrijfsleven. Zo helpen we elkaar als ondernemers verder en kunnen we er uiteindelijk allemaal van profiteren.”

Ook voor zzp’ers

“Ik beveel debesteleasedeal.nl van harte aan bij iedereen die aanzienlijk veel tijd kwijt is met het wagenpark. Maar eigenlijk is het ook ideaal voor een zzp’er met maar één auto. Probeer in je eentje maar eens gunstige inkoopvoorwaarden te krijgen. Als je een partij met body, zoals debesteleasedeal.nl, achter je hebt staan dan heeft dat een kostenverlagend effect. Je moet de dienstverlening van Erik en zijn collega’s gewoon ervaren en vervolgens zelf de balans opmaken.”

Chris Bijzet
Chris Bijzet, EBN Bouwadvies

Bij EBN Bouwadvies zijn klanten verzekerd van professionele en adequate begeleiding bij alle facetten van het bouwproces, van initiatief tot oplevering. EBN Bouwadvies is gespecialiseerd in woningbouw, utiliteitsbouw en monumentenzorg. Het team staat u bij als het gaat om keuringen, management, advies, ontwerp en beheer. EBN Bouwadvies: een partner voor de toekomst.

Website: www.ebnbouwadvies.nl

Ervaar zelf ook het gemak van debesteleasedeal.nl

Onze leasevergelijker in jouw mailbox.

Onafhankelijk en deskundig leaseadvies.

Ervaar ook de beste oplossing
voor de leaseauto’s

Altijd het juiste vergelijk
Op basis van prijs én voorwaarden

Tijd- en kostenbesparing
Weg met losse offertes, bespaar 80% van jouw tijd

Volledig gratis
Geen verborgen kosten, wel de beste deal

100% vrijblijvend – de beste deal

Team Debesteleasedeal

Ons team staat voor je klaar. Vragen? Bel ons gerust op 085 – 023 09 50 of stuur een e-mail.

Hiervan kun je ons kennen

De Ondernemer
Metronieuws
Google Nieuws