Klantinterview

Albert Kolthof | Kiwi Personeelsgroep

“Als het om leaseauto’s gaat wil ik graag een heldere en zakelijke deal sluiten. Nu debesteleasedeal.nl me helpt met selecteren, heb ik niet langer het gevoel dat ik het ergens anders beter of goedkoper had kunnen krijgen.”

Klantervaring Kiwi Personeelsgroep

Tot voorkort vroegen we zelf offertes op

Het wagenpark van Kiwi Personeelsgroep bestaat uit bijna vijftig auto’s. Albert Kolthof, algemeen directeur, geeft aan dat hij altijd de beste leasedeal wil hebben, maar daarvoor de markt niet goed genoeg kent. Hij stelt dat je continu de markt in de gaten moet houden om de beste deals op te sporen. Speciaal daarvoor een wagenparkbeheerder in dienst nemen is te kostbaar.

Albert Kolthof: “Tot voorkort vroegen we zelf offertes op bij drie partijen en zochten we naar de beste deal. Het kostte alleen ontzettend veel tijd en daar had ik helemaal geen zin meer in. Ik kan er natuurlijk ook speciaal iemand voor aannemen, maar dat is het me niet waard. Toen Erik Drent van debesteleasedeal.nl me benaderde was ik er snel uit: de dienstverlening van debesteleasedeal.nl was precies wat ik nodig had.”

De beste prijs én de beste voorwaarden

“debesteleasedeal.nl selecteert deals op basis van onze vraag. Ze denken daarin goed mee. Uiteindelijk wil ik een bepaalde auto tegen de beste prijs én de beste voorwaarden. Omdat debesteleasedeal.nl zo goed is ingespeeld op de markt, krijg ik de beste deal.”

Welke twijfels had je van tevoren?

“Echte twijfels had ik niet, maar ik ben wel op een gezonde, zakelijke manier achterdochtig. Ik vraag me weleens af of debesteleasedeal.nl wel echt onafhankelijk is en of ik de beste deal krijg. Ik betaal debesteleasedeal.nl immers niet voor hun dienstverlening. En toch moet ik zeggen dat de deals prima zijn en dat ik zeker van debesteleasedeal.nl gebruik blijf maken.

Kiwi Personeelsgroep aflevering leaseauto

Kijk, uiteindelijk doen ze precies wat ik verwacht. Ze selecteren meerdere aanbieders en leggen die aan me voor. Ook aanbieders die ik niet ken, dat heeft me echt verrast. Ze vertellen me wat een goede deal is en waarom. De zoektocht die ik zelf zou ondernemen, doet debesteleasedeal.nl nu voor mij. Dat scheelt heel veel tijd!

Bovendien is het wagenpark een belangrijk onderwerp in de exploitatie van mijn bedrijf. De autokosten moeten immers vanuit de marge betaald worden. Dus samen met debesteleasedeal.nl kijk ik heel kritisch naar de deals die we sluiten om mijn bedrijf gezond te houden.

En als het een keer snel moet, dan staan Erik en zijn collega’s ook voor ons klaar. Vorig jaar had ik op zeer korte termijn vier auto’s nodig. debesteleasedeal.nl heeft ervoor gezorgd dat de auto’s op tijd op de stoep stonden, terwijl een levertijd van vier tot zes maanden vrij normaal is. Knap hoe ze dat gedaan hebben!”

Aan wie beveel je debesteleasedeal.nl aan?

“debesteleasedeal.nl is ideaal voor iedereen die geen verstand heeft of wil hebben van leaseauto’s. Bij mij was leasen op een zeker moment dominant onderwerp in mijn agenda en dat wilde ik niet langer. De autowereld staat bekend om ‘handige jongens’, maar ik wil vooral een heldere en zakelijke deal sluiten. Nu debesteleasedeal.nl me helpt met selecteren, heb ik niet langer het gevoel dat ik het ergens anders beter of goedkoper had kunnen krijgen.”

Albert Kolthof
Albert Kolthof, Kiwi Personeelsgroep

Het jonge en dynamische team van Kiwi Personeelsgroep brengt dagelijks werkgevers en werknemers naar volle tevredenheid bij elkaar. Kiwi Personeelsgroep verzorgt uitzenden, detacheren en payrolling van begin tot eind met oog voor detail. Voor grotere organisaties met veel flexibele arbeidskrachten biedt Kiwi Personeelsgroep de ‘Kiwi inhouse service’. Een frisse start op personeelsgebied begint bij Kiwi Personeelsgroep.

Website: www.kiwiweb.nl

Ervaar zelf ook het gemak van debesteleasedeal.nl

Onze leasevergelijker in jouw mailbox.

Onafhankelijk en deskundig leaseadvies.

Ervaar ook de beste oplossing
voor de leaseauto’s

Altijd het juiste vergelijk
Op basis van prijs én voorwaarden

Tijd- en kostenbesparing
Weg met losse offertes, bespaar 80% van jouw tijd

Volledig gratis
Geen verborgen kosten, wel de beste deal

100% vrijblijvend – de beste deal

Team Debesteleasedeal

Ons team staat voor je klaar. Vragen? Bel ons gerust op 085 – 023 09 50 of stuur een e-mail.

Hiervan kun je ons kennen

De Ondernemer
Metronieuws
Google Nieuws