Bedrijfswagen lease

Wij jij een bedrijfswagen leasen tegen een scherp leasetarief en voorwaarden die passen bij jouw bedrijf? Wij regelen het graag voor je en zorgen altijd voor de beste lease deal. Bel 050-205 78 99.

Een bedrijfswagen leasen zakelijk

Direct antwoord op je vraag.

Bedrijfswagen leasen

Heb je een bedrijfswagen nodig om je bedrijf verder te laten groeien? Dan kan een leasen een goed idee zijn. Heb je eenmaal het besluit genomen dat je gaat leasen dan is de volgende vraag: wat voor soort bedrijfswagen neem ik? We helpen je hier op weg, door uit te lichten waar je allemaal rekening mee moet houden. Zo ga je beter voorbereid op pad tijdens je zoektocht naar een geschikte zakelijke bedrijfswagen.

Bedrijfswagen leasen zakelijk: nieuw of tweedehands?

Bij een bedrijfswagen leasen voor zakelijke doeleinden denken veel mensen dat het om een nieuwe wagen gaat, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Als je de maandelijkse kosten wilt drukken, kun je ook een occasion kiezen. Met een goed onderhouden tweedehands bedrijfswagen zijn de afschrijvingen lager, waardoor je nog minder kosten hebt. Heb je een bedrijfswagen nodig met de nieuwste technologieën en moderne gemakken, omdat je bijvoorbeeld veel kilometers gaat maken of omdat het belangrijk is voor het imago van je bedrijf? Dan is een nieuwe bedrijfswagen leasen een betere optie.

Maak een schatting van je gebruik

Heb je al een idee van hoeveel kilometers je gaat maken? We raden je aan om hier een schatting van te maken. Zet op een rij welke ritten je denkt te gaan maken en zet daar de kilometers bij. Zijn dit er veel, dan is het beter om te investeren in een nieuwe zakelijke bedrijfswagen.

Jouw bedrijfswagen leasen via operational lease of financial lease?

Je bedrijfswagen kun je op verschillende manieren leasen. Welke leasevorm het beste bij jouw bedrijf past hangt af van je wensen. Zo kun je kiezen voor operational lease of financial lease. Hieronder bespreken we in het kort de verschillen tussen deze twee leasevormen.

Operational lease
Een bedrijfswagen leasen via operational lease betekent dat je voor een vast bedrag per maand kunt rijden in een bedrijfswagen naar keuze. Vaak zijn bij operational lease alle kosten gedekt, behalve de brandstof. Zo weet je precies waar je elke maand aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan met bijvoorbeeld onderhoud. Bij operational lease blijft de leasemaatschappij blijft altijd eigenaar van de bedrijfswagen.

Lees hier mee over operational lease »

Financial lease
Wanneer je kiest voor financial lease voor jouw bedrijfswagen, dan kies je voor een huurkoop-constructie. Je bent direct economisch eigenaar van de bedrijfswagen. Dit kan zorgen voor mooie fiscale voordelen zoals een investeringsaftrek en recht op btw teruggave. Bij financial lease moet je er rekening mee houden, dat je zelf de kosten moet betalen voor onderhoud, wegenbelasting, reparaties en verzekeringen.

Lees hier mee over financial lease »

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op

Wil je een bedrijfswagen leasen maar heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag en kunnen direct de mogelijkheden met je bespreken.

Wij vergelijken o.a. bij de volgende leasemaatschappijen.

Leasemaatschappijen financial lease

Wat wij garanderen.

  • Expert in bedrijfswagen lease
  • Onafhankelijk en persoonlijk advies
  • Bespaar op jouw leasekosten
  • Je ontvangt gratis de beste lease deal

Klanten beoordelen ons met een

9,3[star rating=”4.5″]

Hulp nodig? Wij helpen je graag.

Bel 050-205 78 99
Direct contact.

[email protected]
Binnen een uur reactie.