De Volkswagen ID.3 zakelijk leasen

Lease ‘m met de beste deal!

Het beste van twee werelden komt samen in de Volkswagen ID.3. Volledig elektrisch met een bereik van 450 km en het comfort zoals je die van Volkswagen gewend bent. De Volkswagen ID.3 zakelijk leasen? Wij regelen het voor je met de beste prijs én de beste voorwaarden!

Wij vergelijken o.a. bij de volgende leasemaatschappijen.

Leasemaatschappijen financial lease

Klanten beoordelen ons met een

9,3[star rating=”4.5″]

Eerlijk vergelijken

Bij ons vergelijk je gratis en volledig onafhankelijk offertes van leasemaatschappijen in heel Nederland.

Persoonlijk advies

Je ontvangt gratis onze leasevergelijker en we leggen de leasevoorwaarden en offertes in begrijpelijke taal voor je uit.

Kies de beste deal

Kies de beste deal voor de Volkswagen ID.3. Zo weet je 100% zeker dat je leasecontract klopt.

Volkswagen ID3 zakelijk leasen

De Volkswagen ID.3 zakelijk leasen

De ID.3 is een gewone Volkswagen, maar dan elektrisch. Met deze woorden zet Volkswagen deze volledig elektrisch aangedreven auto in de markt. En het klopt, want het comfort van deze auto is zoals je gewend bent bij Volkswagen. Met een bereik van 450 km (ID.3 Long Range) is er eindelijk een elektrische auto op de markt die met één acculading een dag zorgeloos rijden garandeert. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om de Volkswagen ID.3 zakelijk te leasen? Neem gerust contact met ons op en wij geven antwoord op al je vragen.

Opvallend en vernieuwend

De ID.3 is een herkenbare maar toch ook opvallende Volkswagen. Wat direct opvalt zijn de Play/Pauze pedalen zoals op de afbeelding weergegeven. Daarnaast is de standaard uitrusting compleet te noemen. Zo kun je standaard rekenen op navigatie, digitale radio, 18 inch velgen en verwarmbare voorstoelen. De vanafprijs van de ID.3 Standard Range is € 30.000. Deze versie heeft een bereik van ongeveer 275 km.

Rem en gaspedaal Volkswagen ID3

ID3 elektrisch opladen

De ID.3: ruimte, laden & actieradius.

De Volkswagen ID.3 is gebouwd op een MEB-platform. In de praktijk houdt dit in dat de accu in de vloer van de auto is verwerkt. Het grote voordeel is dat er dan veel extra ruimte overblijft. Dit zie je terug in de been- en bagageruimte. De ID.3 Standard Range heeft een bereik van ongeveer 275 km. De Mid Range heeft een bereik van 345 km en met de Long Range kom je 450 km ver. Je krijgt een kabel met stekker standaard meegeleverd bij de Volkswagen ID.3. Hiermee kun je laden bij een wallbox of bij publieke laadstations.

Andere elektrische Volkswagen leasen?

De verwachting is dat de Volkswagen ID.3 zakelijk gezien een groot succes zal gaan worden. Uiteraard biedt Volkswagen ook een elektrisch alternatief voor de leaserijders die een compactere stadsauto zakelijk willen leasen. De e-up! heeft een bereik van 200 km en een vanafprijs van € 23.475. Zo heeft Volkswagen twee elektrische modellen in de markt waarmee ze, naar verwachting, de zakelijke leasemarkt uitstekend kunnen gaan bedienen.

Volkswagen e-up leasen

Persoonlijk advies de beste lease deal

Vragen? We helpen je graag verder

Elektrisch zakelijk leasen is erg in opkomst en het lijkt wel of iedereen een elektrische auto rijdt of wil gaan rijden. Het marktaandeel van volledig elektrische auto’s is stijgende en zal dit zal de komende jaren verder toenemen. Echter speelt de de wetgeving ook een belangrijke rol. Hoe gaan de subsidieplannen zich bijvoorbeeld ontwikkelen? We wachten het af. Wil je graag persoonlijk advies over zakelijk leasen, de ID.3 of de e-up!? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren je vrijblijvend en zoeken de beste deal uit de markt voor je op. Zo rijd je altijd tegen de beste prijs en beste voorwaarden. Onze service is gratis en vrijblijvend. Een auto leasen begint hier!

De ID.3 slim zakelijk
leasen begint hier.

Ontvang de beste deal voor de Volkswagen ID.3

Je ontvangt gratis onze offerte vergelijker met daarin de beste lease deal

Gegevens worden beveiligd verzonden.

Onze service is 100% gratis en vrijblijvend.

Ervaar ook de beste oplossing
voor de leaseauto’s

Altijd het juiste vergelijk
Op basis van prijs én voorwaarden

Tijd- en kostenbesparing
Weg met losse offertes, bespaar 80% van jouw tijd

Volledig gratis
Geen verborgen kosten, wel de beste deal

100% vrijblijvend – de beste deal

Direct persoonlijk contact

Floris Mulder leaseadviseur

Floris Mulder | Mobiliteitsadviseur zakelijk & mede-eigenaar

Heb je een vraag of opmerking? Bel mij gerust via 085 – 023 09 50 of stuur mij een e-mail.

Wat anderen zeggen.

Verfrissend en een hele fijne dienstverlening

Verfrissend om met debesteleasedeal.nl zaken te doen. In een markt van snelle jongens, is het fijn om met aandacht behandeld te worden. Echt een aanrader!
Beoordeling: [star rating=”5″]

Bas de Kruyff – Anker & Kompas