De Tesla Model 3 zakelijk leasen

Vergelijk, kies en bespaar.

Nooit meer brandstof tanken met de volledige elektrische Tesla Model 3. Met een actieradius van 530 kilometer en 4% bijtelling is de Tesla Model 3 bij uitstek een goede keuze om zakelijk te leasen. Interesse? Wij vergelijken gratis leaseoffertes voor je, zodat jij ‘m rijdt met de beste prijs én voorwaarden!

Wij vergelijken o.a. bij de volgende leasemaatschappijen.

Leasemaatschappijen financial lease

Klanten beoordelen ons met een

9,3[star rating=”4.5″]

Eerlijk vergelijken

Bij ons vergelijk je gratis en volledig onafhankelijk offertes van leasemaatschappijen in heel Nederland.

Persoonlijk advies

Wij adviseren je persoonlijk en leggen de leasevoorwaarden en offertes in begrijpelijke taal voor je uit.

Kies de beste deal

Kies de beste deal voor de Tesla Model 3. Zo weet je 100% zeker dat je leasecontract klopt.

Tesla Model 3 zakelijk leasen

De Tesla Model 3 zakelijk leasen

We kunnen er niet meer omheen. De volledige elektrische Tesla Model 3 zakelijk leasen is een goede keuze. Je geniet bij Tesla Model 3 met Dual Motor AWD van 530 km actieradius. Daarnaast zit je in 3,4 seconden al op een snelheid van 100 kilometer per uur. Het is dan ook niet gek dat dit model in Europa de beste verkochte auto is in zijn klasse. Interesse om de Tesla Model 3 zakelijk te leasen? De prijzen en voorwaarden lopen uiteen bij de leasemaatschappijen. Bij debesteleasedeal.nl vergelijk je gratis en vrijblijvend offertes. Vergelijk, kies en bespaar!

Telefoon- en sleutelkaart Tesla

Een traditionele sleutel past niet bij de visie van Tesla. Wanneer je de Tesla Model 3 zakelijk gaat leasen krijg je bij aflevering standaard twee sleutelkaarten. Hiermee krijg je toegang tot de Tesla en bediening van de auto. Goed om te weten is dat de sleutelkaart niet werkt aan de passagierszijde. Ook kun je ervoor kiezen om jouw mobiele telefoon als sleutel koppelen aan de Model 3. Hiermee kun je de auto ook openen en starten. Sleutels zoeken behoort vanaf nu tot het verleden, en dat is voor veel mensen erg handig!

Tesla Model 3 sleutelkaart

Tesla Model 3 opladen connector

De Tesla Model 3 opladen

Als we uitgaan van de gemiddelde Europese energieprijs, dan is de Telsa Model 3 voor € 12,- volledig opgeladen. Lekker goedkoop tanken dus! Opladen kan op verschillende manieren en locaties. Het fijnst is om de auto s’ nachts op te laden terwijl je slaapt. Zo is de Tesla Model 3 de volgende ochtend volledig opgeladen. Vanuit Tesla wordt aanbevolen op een Tesla Wall Connector aan te schaffen. Deze kun je eenvoudig aanschaffen in de Tesla Online Store. Ook opladen via een normaal stopcontact is een mogelijkheid. Laat je hierover goed informeren.

Andere Tesla zakelijk leasen?

De Tesla Model 3 zakelijk leasen is een uitstekende optie, maar is dit model nu een betere keuze dan de Tesla Model S? Het grote voordeel van de Model S is dat deze aanzienlijk ruimer is, 28 centimeter langer en 11,5 centimeter breder. Zeker iets om mee te nemen als zakelijke leaserijder met veel kilometers op de weg. Het comfort, zoals beenruimte, is simpelweg beter in de Model S. Waarom dan toch de Model 3 zakelijk leasen? Simpel, de prijs is aantrekkelijk voor zakelijke leaserijders.

Model 3 of Tesla Model S

Persoonlijk advies de beste lease deal

Persoonlijk advies én de beste lease deal

Geven jullie gratis advies over de mogelijkheden van zakelijk auto leasen in mijn specifieke situatie? Ja, en dat vinden wij fijn om te doen en heel gewoon. Waarom? Omdat we gespecialiseerd zijn in zakelijk leasen en de voorwaarden van leasemaatschappijen graag voor je uitleggen, in een begrijpelijke taal. We bespreken de mogelijkheden met je door en vergelijken gratis offertes van leasemaatschappijen voor het leasen van de Tesla Model 3. Rijden met de beste prijs én de beste voorwaarden is zo snel en goed geregeld. Neem gerust contact met ons op.

Slim zakelijk leasen
begint hier.

Ontvang de beste deal voor de Tesla Model 3

Je ontvangt gratis onze offerte vergelijker met daarin de beste lease deal

Gegevens worden beveiligd verzonden.

Onze service is 100% gratis en vrijblijvend.

Feiten & cijfers.

  • Onze klanten geven ons een 9,3
  • Onafhankelijk en persoonlijk advies
  • Bespaar op jouw leasekosten
  • Je ontvangt gratis de beste lease deal

Hulp nodig? Wij helpen je graag.

Bel 050-205 78 99
Direct contact.

[email protected]
Binnen een uur reactie.

Wat anderen zeggen.

Complimenten voor jullie service

Top service! Vrijdag contact opgenomen, donderdag 6 dagen later stond de auto voor de deur. Duidelijk en helder verhaal. Mijn complimenten!
Beoordeling: [star rating=”5″]

Emiel Kolk – Futy.nl

Klanten beoordelen ons met een

9,3[star rating=”4.5″]