Wagenparkbeheer uitbesteden?

Zonder omkijken jouw wagenpark uitbesteden en daardoor tijd en geld besparen? debesteleasedeal.nl maakt het mogelijk. Hoe wij dit ook voor jou kunnen realiseren? We leggen het graag voor je uit.

Wagenparkbeheer uitbesteden

Wagenparkbeheer uitbesteden

Het wagenparkbeheer zelf blijven doen of uitbesteden? Naarmate het wagenpark groter wordt, zal deze vraag steeds relevanter worden. In de praktijk blijkt dat het beheren van een wagenpark veel tijd en energie in beslag neemt. Daarnaast staan de ontwikkelingen in de automotive nooit stil en je wilt hier natuurlijk wel op kunnen inspelen voor jouw wagenpark. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we dat veel wagenparken geoptimaliseerd kunnen worden en dat we altijd een besparing kunnen realiseren op de kosten van mobiliteit.

Uniek in de markt

debesteleasedeal.nl is de enige onafhankelijke leasevergelijker van Nederland. Wij vergelijken leaseoffertes op basis van prijs én voorwaarden, hierin zijn we uniek in de markt. Met onze vergelijkingssoftware vragen wij leaseoffertes aan bij de leasemaatschappijen en zetten alle leaseoffertes voor je op een rij. Onderliggende verschillen worden zo inzichtelijk zodat de beste deal voor de organisatie gekozen kan worden. Wij vergelijken de voorwaarden van leasemaatschappijen op meer dan 30 punten. De voorwaarden dienen namelijk goed aan te sluiten bij de wensen van jullie wagenpark.

Onze meerwaarde voor jullie wagenpark

Het wagenpark is een belangrijk onderdeel van jullie organisatie. Helaas komt er ook veel administratie bij kijken en vragen van berijders nemen tijd in beslag van andere belangrijke dagelijkse werkzaamheden binnen jouw functie. Herken je dit en wil jij je graag weer focussen op de werkzaamheden die je bedrijf laten groeien en waar je energie van krijgt? Het uitbesteden van je wagenpark is dan een verstandige en logische stap.

Interesse en wil je graag jouw wagenparkbeheer uitbesteden? Dan komen we graag met je in contact en nodigen we je uit om jouw mobiliteitsbehoeften te bespreken onder het genot van een kop koffie. Dit kan bij ons op kantoor, maar we komen ook graag bij je langs. Zo krijgen we direct een goed beeld van jullie organisatie en bespreken we daarbij o.a. jullie wensen en eisen, hoe groot het wagenpark is, welke leasevormen mogelijk zijn, of de leasecontracten nog up to date zijn, etc. Zodra we een totaalbeeld hebben maken we een vrijblijvend ‘Voorstel voor samenwerking’ op maat om van daaruit verder het gesprek samen verder aan te gaan.

De voordelen op een rij voor jullie wagenpark

 • 100% onafhankelijk marktvergelijk: binnen 48 uur ontvang je onze leasevergelijker.
 • Bespaar tijd en geld: offertes opvragen, mailen, bellen, onderhandelen. Vanaf nu verleden tijd.
 • De beste deal: kies het beste leasevoorstel op basis van prijs én voorwaarden.
 • Alles in één keer goed geregeld: leaseadvies, bestickering, laadpaal, track & trace, inbouw, etc.
 • Eén aanspreekpunt: voor alle vragen, bij het zoeken, bestellen en gedurende het leasecontract.

Wagenpark uitbesteden en toch besparen?

Dat klinkt misschien tegenstrijdig, maar in de praktijk zul je ervaren dat je door jullie wagenpark uit te besteden juist een kostenbesparing gaat realiseren. Uiteraard kost het geld om je wagenparkbeheer uit te besteden, maar het is een investering die loont. Wij werken met speciaal ontwikkelde systemen voor het zo efficiënt mogelijk beheren van jouw wagenpark. Daardoor hebben we altijd een goed inzicht in de kosten, waardoor we alles goed kunnen aansturen op efficiëntie en kostenbesparing. Denk hierbij aan kilometerafwijkingen, brandstofverbruik, verkeersovertredingen, schades, resterende looptijden, etc. Zorgeloos je wagenpark uitbesteden en daardoor weer focus op de core-business van jouw bedrijf.

Persoonlijk contact en wagenparkrapportage

De medewerkers van jullie organisatie kunnen rechtstreeks contact opnemen met hun persoonlijke leaseadviseur van debesteleasedeal.nl. Wij assisteren en ondersteunen bij het aanvragen, vergelijken en het keuzemoment voor de beste lease deal. Ook kunnen de medewerkers terecht met vragen over het leasebeleid, laadpalen, tankpassen, vervangend vervoer, bestickering, inbouw en voorwaarden (tijdbesparing voor de wagenparkbeheerder). Alles binnen het framewerk van jullie berijdersregeling.

Wij sturen periodiek een wagenparkrapportage. De volgende punten komen terug in de rapportage:

 • levertijden;
 • contract looptijden;
 • contractuele kilometrages;
 • werkelijke kilometrages;
 • tankgedrag;
 • brandstofverbruik;
 • bekeuringen;
 • fiscale waarde;
 • bijtellingspercentage;
 • bestuurder;
 • aantal bekeuringen;
 • aantal schades;
 • schadeverloop.

Wil je een voorstel op maat voor het wagenpark van jullie organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier of telefonisch door te bellen naar 085-023 09 50.

Ervaar ook het gemak van het wagenparkbeheer uitbesteden

Onze service werkt eenvoudig. Aanvragen, vergelijken en de beste deal kiezen voor de leaseauto of bedrijfswagen binnen jullie wagenpark. Onze service is geheel kosteloos. Hoe dat kan? Wanneer je een nieuwe auto of bedrijfswagen gaat leasen ontvangen wij een éénmalige vaste vergoeding van de leverende leasemaatschappij. De vergoeding die we krijgen heeft geen invloed op de uitkomst van de leasevergelijker.

De juiste partner voor wagenparkbeheer

Overwegen jullie om het wagenparkbeheer uit te besteden? Dan is het uiteraard belangrijk dat je hiervoor een betrouwbare partner kiest. Met meer dan 20 jaar wagenparkbeheer ervaring, persoonlijke aanpak en onze softwaresystemen weten we dat wij deze partner zijn. Ook is het mogelijk om afspraken te maken in hoeverre je het wagenparkbeheer wilt uitbesteden aan ons. Hierin vinden we altijd een oplossing om maat.

Vragen over het uitbesteden van het wagenpark? Of wil je graag een persoonlijk advies hierover? Neem gerust contact met ons op.

Bel: 085-023 09 50

Wagenparkbeheer zorgeloos uitbesteden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.
Bel: 085-023 09 50

Direct persoonlijk contact

Team debesteleasedeal voor wagenparkbeheer

Ons team staat voor je klaar

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies
over jullie wagenpark?
Bel ons gerust via 085 – 023 09 50.

In de media:

De Ondernemer

Nu.nl

Dagblad van het Noorden

Metronieuws

MT Sprout

BNR Nieuwsradio Zakendoen

In de media:

debesteleasdeal.nl genoemd in de pers media