Wagenparkbeheer uitbesteden?

Zonder omkijken jouw wagenpark uitbesteden en daardoor tijd en geld besparen? debesteleasedeal.nl maakt het mogelijk. Hoe wij dit ook voor jou kunnen realiseren? We leggen het graag voor je uit.

Wagenparkbeheer uitbesteden

Wagenparkbeheer uitbesteden

Het wagenparkbeheer zelf doen of uitbesteden? Naar mate je wagenpark groter wordt, wordt ook deze vraag steeds belangrijker. In de praktijk blijkt dat het beheren van een wagenpark veel tijd en energie in beslag neemt. Daarnaast staan de ontwikkelingen in de automotive nooit stil en je wilt hier natuurlijk wel op kunnen inspelen voor jouw wagenpark. Met meer dan 40 jaar ervaring weten we dat veel wagenparken geoptimaliseerd kunnen worden en dat we altijd een besparing kunnen realiseren op de kosten van mobiliteit.

Wat wij voor je kunnen betekenen

Het wagenpark is een belangrijk onderdeel van jouw bedrijf. Helaas komt er ook veel administratie bij kijken en vragen van berijders nemen tijd in beslag van belangrijke dagelijkse werkzaamheden. Herken je dit en wil jij je graag weer focussen op de werkzaamheden die je bedrijf laten groeien? Het uitbesteden van je wagenpark is dan een verstandige en logische stap en debesteleasedeal.nl is daarin graag jullie partner.

Interesse en wil je graag jouw wagenparkbeheer uitbesteden? Dan komen we graag met je in contact en nodigen we je uit om jouw mobiliteitsbehoeften te bespreken onder het genot van een kop koffie. Dit kan bij ons op kantoor, maar komen ook graag bij je langs. We bespreken daarbij o.a. je wensen en eisen, hoe groot het wagenpark is, welke leasevormen mogelijk zijn, of de leasecontracten nog up to date zijn, etc. Zodra we een totaalbeeld hebben gaan onze medewerkers voor je aan de slag.

Persoonlijk contact en wagenparkrapportage

Bij debesteleasedeal.nl hebben jouw medewerkers rechtstreeks contact met ons voor al hun vragen. Wij sturen je periodiek een wagenparkrapportage. De volgende punten komen terug in de rapportage:

 • levertijden;
 • contract looptijden;
 • contractuele kilometrages;
 • werkelijke kilometrages;
 • tankgedrag;
 • brandstofverbruik;
 • bekeuringen;
 • fiscale waarde;
 • bijtellingspercentage;
 • bestuurder;
 • aantal bekeuringen;
 • aantal schades;
 • schadeverloop.

Wil je een voorstel op maat voor jouw wagenpark? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier of telefonisch door te bellen naar 085-023 09 50.

Wagenpark uitbesteden en toch besparen?

Dat klinkt misschien tegenstrijdig, maar in de praktijk zul je ervaren dat je door jouw wagenpark uit te besteden juist een kostenbesparing gaat realiseren. Uiteraard kost het geld om je wagenparkbeheer uit te besteden, maar het is een investering die loont. Wij werken met speciaal ontwikkelde systemen voor het zo efficiënt mogelijk beheren van jouw wagenpark. Daardoor hebben we altijd een goed inzicht in de kosten, waardoor we alles goed kunnen aansturen op efficiëntie en kostenbesparing. Denk hierbij aan kilometerafwijkingen, brandstofverbruik, verkeersovertredingen, schades, resterende looptijden, etc. Zorgeloos je wagenpark uitbesteden en daardoor weer focus op de core-business van jouw bedrijf. Je regelt het via debesteleasedeal.nl.

Wagenparkbeheer op maat

Overweeg je om je wagenparkbeheer uit te besteden? Dan is het uiteraard belangrijk dat je een betrouwbare partner vindt. Goed om te weten is dat wij niet alleen naar de prijs kijken, maar juist ook naar de lease voorwaarden. Deze moeten juist goed aansluiten bij de wensen van jouw wagenpark. Ook is het mogelijk om afspraken te maken in hoeverre je het wagenparkbeheer wilt uitbesteden aan ons. Er is altijd een oplossing om maat mogelijk. Vragen of wil je graag persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op.

Bel: 085-023 09 50

Ook jouw wagenparkbeheer slim uitbesteden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.
Bel: 085-023 09 50

Direct persoonlijk contact

Team debesteleasedeal voor wagenparkbeheer

Ons team staat voor je klaar

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies
over jouw wagenpark?
Bel ons gerust via 085 – 023 09 50.

Genoemd in de pers

De Ondernemer

BNR Nieuwsradio Zakendoen

MT Sprout

Nu.nl

Dagblad van het Noorden

Metronieuws

Genoemd in de pers

debesteleasdeal.nl genoemd in de pers media