Softwareontwikkeling

Bij debesteleasedeal.nl is het doel helder: de onafhankelijke leasevergelijker van Nederland worden. Daarvoor is software nodig dat gebouwd dient te worden door een extern web developer.

Logo EU EFRO

Het plan

Op het gebied van leasing is het kunnen aanbieden van offertevergelijkingen op basis van voorwaarden (dus niet alleen prijs) nog een zeer foutgevoelige en tijdrovende klus. Momenteel gebeurt dit veelal handmatig: klant geeft gegevens door, intermediair vraagt leasemaatschappijen om offertes, voert voorwaarden handmatig in, koppelt terug aan klant, etc. Door handmatige verwerking liggen typefouten op de loer en het gehele proces beslaat veel tijd. Wij zien kansen voor een softwaretool die dit proces automatisch kan vangen, zonder (of met zo min mogelijk) menselijke tussenkomst.

Het softwarepakket

Het beoogde softwarepakket geeft de mogelijkheid dat aanvragers een auto kunnen configureren, leasemaatschappijen de offerteaanvraag kunnen inzien, een offerte kunnen opsturen en hun voorwaarden en een inventarisatielijst kunnen meesturen en controleren. Aan de hand van deze gegevens wordt een onafhankelijk leaseofferte vergelijking gemaakt op basis van leasevoorwaarden en prijs. Zodra de klant kiest voor een offerte, worden de klant en leasemaatschappij met elkaar in contact gebracht. Wanneer dit leidt tot een opdracht, ontvangen de andere partijen inzicht in de gewonnen deal, waardoor zij hun voorwaarden mogelijk ook kunnen aanpassen. Zo kunnen leasemaatschappijen hun voorwaarden en dienstverlening verbeteren. Aanvragers/klanten krijgen ook de mogelijkheid om de leasemaatschappijen te reviewen.
Voor de lease aanvrager betekent dit dat hem de mogelijkheid geboden wordt om binnen 48 uur een onafhankelijke leasevergelijker te ontvangen. Inclusief voorwaarden en prijs.

Voor de leasemaatschappij is het grote voordeel dat ze direct de aanvraag volledig compleet ontvangen in hun mailbox en binnen enkele minuten een offerte kunnen uitbrengen op de leaseaanvraag. Daarnaast zien ze op welke prijs en voorwaarden de gewonnen deal is gesloten. Zo kunnen ze hun bedrijfsprocessen en voorwaarden blijven optimaliseren.

Deze activiteiten zijn mede-gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en Samenwerkingsverband Noord-Nederland.

Contact

Vragen? Bel ons gerust op 085 – 023 09 50 of stuur een mail naar [email protected].

Waarom debesteleasedeal.nl?

  • Vergelijk de beste leasemaatschappijen
  • Objectief en 100% onafhankelijk
  • Alle merken en modellen
  • Gratis persoonlijk leaseadvies
  • Altijd de beste prijs én de beste voorwaarden