Private lease vergelijken.

 • Geef jouw autowensen door
 • Ontvang gratis en binnen 24 uur de offerte(s)
 • Via ons lease je altijd met het Keurmerk Private Lease

Private lease vergelijken.

 • Geef jouw autowensen door
 • Ontvang gratis en binnen 24 uur de offerte(s)
 • Leasen met het Keurmerk Private Lease

Private lease offerte(s) aanvragen.

 • Upload 'm hier en wij zorgen in 97% van alle aanvragen voor een betere deal.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: png, pdf, jpg, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Jouw contactgegevens

   Worden alleen gebruikt voor het ontvangen van de offerte.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  – Binnen 24 uur gratis offerte(s)
  – Géén verplichtingen, wél de beste deal

  Gegevens worden beveilig verzonden. Door op ‘Verzenden’ te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.

  Keurmerk Private Lease

  Keurmerk Private Lease

  Via ons lease je altijd met het Keurmerk Private Lease. Dit is een kwaliteitskeurmerk van de Stichting Keurmerk Private Lease. Veilig, verantwoord, vertrouwd een auto leasen.

  Geniet van de voordelen

  Plaats je aanvraag
  Binnen 2 min. geregeld

  Ontvang gratis offerte(s)
  Vrijblijvend, dezelfde werkdag

  Kies de beste deal
  Beste prijs én de beste voorwaarden

  Private lease vergelijken: hier moet je op letten

  Onverwachte hoge kosten, daar zit je niet op te wachten. Denk bijvoorbeeld aan de kosten die komen kijken bij het aanschaffen, rijden en onderhouden van een auto. Schade of onverwachte pech met dure reparaties tot gevolg kunnen je kopzorgen geven. Niet vreemd dat private lease steeds populairder wordt onder consumenten. Is dat misschien iets voor jou? Ontdek hier waar je op moet letten wanneer je private lease gaat vergelijken.

  Waarom is private lease zo interessant?

  Voorheen dacht men bij een auto leasen alleen aan dure auto’s van de zaak. Dat is nu wel anders. Ook als consument kan het interessant zijn om een auto privé te leasen. Hiermee voorkom je het probleem dat we hierboven beschreven; het feit dat je nooit weet waar je aan toe bent wat kosten betreft. Een private leaseauto betekent dat je exact weet wat je maandelijks kwijt bent aan een auto. Onverwachte hoge rekeningen van de autogarage? Daar heb jij geen last meer van. Voordat je meteen de eerste de beste lease deal afsluit, raden we je aan om eerst te onderzoeken of dit echt bij je past en waar je allemaal op moet letten wanneer je gaat vergelijken.

  Private lease aanbieders vergelijken: let goed op!

  We bespreken hier een aantal essentiële aandachtspunten, wanneer je private lease aanbieders gaat vergelijken. Neem deze punten die je mee in je overweging als je een auto privé gaat leasen:

  1. Denk aan de BKR-registratie
  Houd er rekening mee dat bij het afsluiten van een private lease contract je een BKR-registratie krijgt. Is dat nadelig? Een BKR-registratie betekent niet dat je meteen in een kwaad daglicht komt te staan. Dat is namelijk wat veel mensen denken. Als jij altijd netjes maandelijks aan je financiële verplichtingen voldoet, is er niets aan de hand. Sterker nog, toekomstige kredietverstrekkers kunnen zien dat jij een goede betaler bent. Wil je echter binnenkort een hypotheek afsluiten, dan zul je vanwege je BKR-registratie mogelijk minder kunnen lenen.

  2. Schadevrije jaren
  Het leasebedrag dat je maandelijks betaalt, is afhankelijk van veel factoren, onder meer ook van jouw schadeverleden. De manier waarop jouw schadevrije jaren worden meegerekend in het leasecontract kan bovendien per aanbieder verschillen. Verder loop je het risico dat na het leasecontract je schadevrije jaren van daarvoor ondertussen zijn vervallen. Wel kun je aan het einde van het private leasecontract bij de leasemaatschappij een verklaring opvragen over het schadeverloop. Wil je daarna een auto aanschaffen, dan kan het per verzekeraar verschillen of men deze verklaring erkent en of je wel of geen no-claimkorting krijgt.

  3. Een nieuwe of tweedehands auto?
  Aan een auto leasen kleeft nog steeds het vooroordeel dat het heel duur is. Dat hoeft vandaag de dag echter niet meer het geval te zijn, zeker als je bedenkt hoeveel gemak en zekerheid je ervoor terugkrijgt. Naast super-de-luxe nieuwe leaseauto’s, die natuurlijk wel een flinke duit kosten, zijn er ook toegankelijke kleinere modellen. Daarnaast is het belangrijk dat je weet, dat je ook een jonge occasion kunt leasen. Daarvoor betaal je meteen een stuk minder per maand.

  Vergelijk goed voor een leasecontract op maat

  Leasecontracten zijn er in alle soorten en maten, ook binnen de wereld van de private lease. Hoeveel je betaalt is niet alleen afhankelijk van het model auto dat je kiest, maar ook de voorwaarden in het contract kunnen per leasemaatschappij verschillen. In het geval van private lease zijn de kosten voor wegenbelasting, verzekeringen en schade inbegrepen. Let vervolgens ook goed op de voorwaarden die er gelden voor wat betreft vervangend vervoer en pech onderweg. Deze kunnen nogal eens per aanbieder verschillen. Als je een leasedeal sluit, wil je er wel zeker van zijn, dat dit een deal is die bij je past en waar je lang plezier van hebt.

  De beste private lease vergelijking regel je via debesteleasedeal.nl

  Wij helpen je graag op weg! Vul ons contactformulier in voor een gratis offerte en advies voor jouw private lease auto. We kunnen je onafhankelijk begeleiden bij het maken van de beste keuze op basis van prijs én voorwaarden. Daarnaast lease je via ons áltijd met het Keurmerk Private Lease. Dat rijdt net even lekkerder.

  Hiervan kun je ons kennen

  De Ondernemer
  Skyradio
  Metronieuws
  Sprout Magazine
  Google Nieuws