Ons verdienmodel.

En wat we voor jou doen

Hoe verdienen we?

Vaak krijgen we, geheel terecht, de vraag welk verdienmodel achter onze vergelijkingsservice zit. Onze service is voor de gebruiker namelijk geheel gratis, maar uiteraard willen wij ook graag beleg op ons brood. Hoe zit dit?

We kunnen hierover heel helder en transparant zijn. Wij ontvangen een eenmalige vergoeding van de leverende leasemaatschappij. De vergoeding die we krijgen speelt geen rol in de uitkomst van de leasevergelijker. We zijn volledig onafhankelijk en niet gebonden aan welke aanbieder dan ook. Het maakt ons dus niet uit voor welke aanbieder je kiest.

Wat doen wij voor deze vergoeding?

Om de beste lease deal uit de markt te halen werken we voortdurend aan het verbeteren van onze software om de voorwaarden van de aangesloten leasemaatschappijen in kaart te brengen en up-to-date te houden. Op deze manier kan de aanvrager, vaak binnen 48 uur, de leasevergelijker van ons ontvangen om zo de juiste leasemaatschappij te kiezen voor zijn/haar leaseauto. In de leasevergelijker zijn de prijzen én de voorwaarden overzichtelijk geformuleerd. Hierin zijn wij uniek in de markt.

Persoonlijk advies vinden we belangrijk. Daarom kun je altijd vragen stellen aan onze mobiliteitsadviseurs voor een deskundig leaseadvies. Dit kan telefonisch, per mail en via WhatsApp op werkdagen van 08:30 tot 17:00. Ook na de aflevering van je nieuwe leaseauto kun je altijd rekenen op persoonlijk advies bij vragen.

Waarom leasemaatschappijen ons graag betalen

Leasemaatschappijen zijn blij met ons omdat we ze veel werk uit handen nemen en kosten besparen. Wij leveren de aanvraag compleet aan zonder dat de leasemaatschappij daar tijd of energie in hoeft te steken. Dure advertentiekosten en personeelskosten worden zo voorkomen. In ruil daarvoor vragen wij een vaste eenmalige vergoeding. Win-win!

Niet alle leasemaatschappijen van Nederland

We stellen hoge eisen. Wij vinden het belangrijk dat een leasemaatschappij eerlijke en transparante voorwaarden heeft, goed bereikbaar is, snel antwoord geeft op vragen en het liefst ook nog een online portal heeft. Dat werkt prettig, bevordert de snelheid van de vergelijking en is in het belang van de leaserijder.

Onze leasevergelijker in jouw mailbox.

Onafhankelijk en deskundig leaseadvies.

Direct persoonlijk contact

Floris Mulder leaseadviseur

Floris Mulder | Mobiliteitsadviseur zakelijk & mede-eigenaar

Heb je een vraag of opmerking? Bel mij gerust via 085 – 023 09 50 of stuur mij een e-mail.

Samenwerkingen en in de media