Klantinterview

Sybren Jansma | Allure Energie

“Omdat we online geen passende oplossing vonden voor ons mobiliteitsvraagstuk, hebben we contact opgenomen met debesteleasedeal.nl. We zochten een occasion met een kortlopend, maar flexibel contract. Zo’n auto is wel te vinden, maar je moet goed zoeken en dat kost tijd. debesteleasedeal.nl vond snel een passende auto, waardoor wij veel tijd hebben bespaard!”

Allure Energie debesteleasedeal

Nuchter, eerlijk en altijd dichtbij

Sybren Jansma is Commercieel Directeur bij Allure Energie. Allure Energie is een ‘krachtige energieleverancier’ uit het Noorden. Allure is nuchter, eerlijk en altijd dichtbij. Kernwaarden die ook heel goed passen bij debesteleasedeal.nl. Sybren vertelt over zijn mobiliteitsvraagstuk, hoe debesteleasedeal.nl dat heeft opgelost en wat heeft opgeleverd.

Sybren Jansma: “Vanwege een mobiliteitsvraagstuk waar we online geen passende oplossing voor konden vinden, hebben we contact opgenomen met debesteleasedeal.nl. We waren op zoek naar een auto met een kortlopend, maar flexibel contract. We hadden een duidelijk beeld van de klasse en de kleurstelling. En we wilden de auto op korte termijn kunnen inzetten. Met deze gegevens is debesteleasedeal.nl aan de slag gegaan. Hoewel we Erik Drent van debesteleasedeal.nl al kenden vanuit ons netwerk, waren we erg benieuwd naar zijn voorstel.

Het is fijn samenwerken die zijn afspraken nakomt!

Kijk, een nieuwe leaseauto met een looptijd van vier jaar is altijd wel te vinden. Maar vanuit kostenoogpunt en vanwege het milieu wilden wij graag een occasion leasen. Het kost tijd om een auto te vinden die aan je wensen en eisen voldoet én op korte termijn beschikbaar is.

Erik heeft voor ons heel snel een passende occasion gevonden. En dat heeft ons veel tijd bespaard.
Tijdens Eriks zoektocht hadden we regelmatig contact. De korte lijntjes en goede bereikbaarheid hebben we als prettig ervaren. Bovendien verkocht hij ons geen ‘bullshit’. Erik is heel nuchter en duidelijk over de mogelijkheden. Het is fijn samenwerken met iemand die zijn afspraken nakomt!”

Sybren Jansma
Sybren Jansma, Allure Energie

Met Allure Energie haal je een krachtige energieleverancier in huis. We komen uit het Noorden en dat is duidelijk te merken. Allure is nuchter, eerlijk en altijd dichtbij. En dichtbij zijn nemen we heel serieus. Je kunt bouwen op onze klantenservice. Onze klantenservice geeft jou de energie die je verdient.

Website: www.allure-energie.nl

Ervaar zelf ook het gemak van debesteleasedeal.nl

Onze leasevergelijker in jouw mailbox.

Onafhankelijk en deskundig leaseadvies.

Ervaar ook de beste oplossing
voor de leaseauto’s

Altijd het juiste vergelijk
Op basis van prijs én voorwaarden

Tijd- en kostenbesparing
Weg met losse offertes, bespaar 80% van jouw tijd

Volledig gratis
Geen verborgen kosten, wel de beste deal

100% vrijblijvend – de beste deal

Team Debesteleasedeal

Ons team staat voor je klaar. Vragen? Bel ons gerust op 085 – 023 09 50 of stuur een e-mail.

Hiervan kun je ons kennen

De Ondernemer
Metronieuws
Google Nieuws