Bieden waar de markt om vraagt: gemak en transparantie voor wagenparkbeheerders

Geschatte leestijd: 2 minuten

Eindelijk transparantie en gemak in de zakelijke autoleasemarkt

80% van de tijd besparen op de leaseauto’s én de beste deal!

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn en vraagt dan ook om een uitleg. Na jaren van onderzoek en ontwikkeling heeft Debesteleasedeal.nl haar software beschikbaar gesteld voor bedrijven en wagenparkbeheerders. Met deze krachtige en gratis online tool automatiseren bedrijven eenvoudig het aanvraag-, vergelijk- en bestelproces van hun wagenpark. Eindelijk kunnen bedrijven afscheid nemen van het tijdrovende en ondoorzichtige leaseproces met losse offertes en ingewikkelde leasevoorwaarden. De software bespaart 80% van de tijd en geeft automatisch de beste deal uit het aanbod van de verschillende leasemaatschappijen. Deze innovatie zal de zakelijke autoleasemarkt naar een geheel nieuw niveau tillen, waarbij gemak en transparantie de norm worden.

Het idee achter de software

Bij Debesteleasedeal.nl hebben ze meer dan 20 jaar ervaring in de autolease. Ze kennen de frustraties bij bedrijven die gepaard gaan met het traditionele, foutgevoelige en tijdrovende proces bij leaseauto’s en bedrijfswagens. Het opvragen van meerdere offertes met onduidelijke leasevoorwaarden bij verschillende leasemaatschappijen, om vervolgens te mailen, te bellen en te onderhandelen. Daar is nu een oplossing voor.

Het idee om het gehele leaseproces te automatiseren voor zowel de wagenparkbeheerder als de medewerker en leasemaatschappij is eindelijk werkelijkheid geworden. Geen gedoe meer met offertes en onderhandelingen, maar een efficiënte en overzichtelijke tool die tijd en geld bespaart.

Leasevergelijker

Inkijkje in ons software. Klik op de afbeelding om te vergroten.

Hoofdkantoor Debesteleasedeal.nl in Eelde

Hoofdkantoor Debesteleasedeal.nl.

Gemak, transparantie en tijdsbesparing

Booking.com, Independer.nl, Gaslicht.com. Allemaal voorbeelden van vergelijkingsplatformen die zorgen voor gemak, tijdsbesparing en transparantie in de markten. Voor de zakelijke autoleasemarkt ontbrak nog een vergelijkbaar platform. Met de software van Debesteleasedeal.nl is deze behoefte nu eindelijk vervuld.

Emotie uit het leaseproces

Het kiezen van een leaseauto is een beslissing die niet alleen gebaseerd is op rationele overwegingen, maar emoties spelen ook een belangrijke rol. De software biedt de oplossing om dit proces te stroomlijnen en de interne discussies tussen de wagenparkbeheerder en medewerkers over het leasebudget en de mogelijkheden te vermijden. Het resultaat is niet alleen een hogere productiviteit, maar ook een verbeterde tevredenheid van medewerkers.

Losse offertes, lastig te vergelijken
Leasevergelijker
“Sinds Debesteleasedeal.nl de leaseaanvragen voor ons bedrijf uit handen neemt bespaart mij dit veel tijd. Van aanvraag tot aflevering ontzorgen ze onze medewerkers deskundig en rechtstreeks. De service, korte lijnen en gemak ervaren we als zeer prettig.”
Raissa de Rijke, Verstegen accountants en adviseurs

Jaarlijks 146.000 nieuwe leaseauto’s en bedrijfswagens

De software is speciaal ontworpen voor bedrijven die tussen de 15 en 500 leaseauto’s hebben op basis van operationele lease. Met deze oplossing richten ze zich op de jaarlijkse inzet van ruim 146.000 nieuwe leaseauto’s en bedrijfswagens in Nederland. Een gemiddeld bedrijf besteedt 4 tot 8 uur aan het regelen van een nieuwe leaseauto. Dit benadrukt het belang van efficiëntie in het beheren van een wagenpark en hoeveel tijd en geld er momenteel wordt verspild in het Nederlandse bedrijfsleven.

“Het is voor alle partijen een winsituatie: bedrijven behalen een tijdswinst door het leaseproces te automatiseren. Hiermee verhogen ze de productiviteit en werkplezier voor zowel de wagenparkbeheerder als de medewerker die een nieuwe leaseauto mag uitzoeken. Medewerkers hebben met een paar klikken hun leaseaanvraag eenvoudig, goed en centraal geregeld. Ook zien ze direct wat hun keuze privé kost. De leasemaatschappijen kunnen heel gericht offertes uitbrengen en krijgen inzicht in de status en de gemaakte keuze van de klant. Zo weten ze precies wat hun positie in de markt is.

De reacties vanuit de markt en leasemaatschappijen zijn enthousiast”, zegt Floris Mulder, medeoprichter van Debesteleasedeal.nl. “Bedrijven willen terugkerende processen efficiënt en goed geregeld hebben. De zakelijke autoleasemarkt is nog traditioneel met veel handmatige schakels in het proces. Hoogste tijd om dit te automatiseren. Onze software biedt waar de markt om vraagt: gemak en transparantie.”

Bekijk hieronder in 1 minuut hoe eenvoudig onze software werkt.

Demo inplannen

Ook het wagenpark beter en efficiënter beheren?

Plan een vrijblijvende software demo van 30 minuten.
Demo inplannen

Ons team staat voor je klaar

Christiaan Schonk leaseadviseur zakelijk

Christiaan Schonk

Erik Drent leaseadviseur zakelijk

Erik Drent

Freddy van der Veer leaseadviseur zakelijk

Freddy van der Veer

Wouter van der Veen

Wouter van der Veen

Floris Mulder Oprichter Debesteleasedeal

Floris Mulder

Rene Meijer Oprichter Debesteleasedeal

René Meijer

Ervaar ook de beste oplossing
voor de leaseauto’s

Altijd het juiste vergelijk
Op basis van prijs én voorwaarden

Tijd- en kostenbesparing
Weg met losse offertes, bespaar 80% van jouw tijd

Volledig gratis
Geen verborgen kosten, wel de beste deal

100% vrijblijvend – de beste deal

Genoemd in de pers

debesteleasdeal.nl genoemd in de pers media