Wij zijn verkozen tot Drentse onderneming van de maand!

Geschatte leestijd: 2 minuten

Drents ondernemer van de maand debesteleasedeal.nl

Debesteleasedeal.nl is Drentse onderneming van de maand

Ontzettend gaaf en trots zijn we op het feit dat we verkozen zijn tot Drentse onderneming van de maand. Vanaf de start van ons bedrijf in 2019 tot nu hebben we een mooie groei gerealiseerd. Inmiddels kunnen we concluderen dat we als onafhankelijke leasevergelijker een landelijke speler in de zakelijke autoleasemarkt zijn geworden.

Bekijk hieronder het interview dat Ik Ben Drents Ondernemer heeft afgenomen bij ons kantoor in Eelde.

Uitdagende tijden, mooie bekroning

Corona, chiptekort, lange levertijden van auto’s en een overspannen arbeidsmarkt. Dat het uitdagende tijden zijn om te ondernemen moge duidelijk zijn. Maar toch zijn we, met het gehele team van debesteleasedeal.nl, erin geslaagd om in de afgelopen drie jaar hard te groeien. De markt wil nu eenmaal vergelijken. Er is groeikapitaal opgehaald en inmiddels zijn er meerdere leaseadviseurs in heel Nederland aangesloten bij het vergelijkingsplatform om de ondernemers lokaal te voorzien van deskundig leaseadvies op maat.

Mooi boek

Onderling zeggen we weleens dat we een prachtig boek aan het schrijven zijn. Dat we verkozen zijn tot Drentse onderneming van de maand is een mooi hoofdstuk van dat boek, maar ook pas het begin van iets heel moois…

Ervaar ook de beste oplossing
voor de leaseauto’s

Altijd het juiste vergelijk
Op basis van prijs én voorwaarden

Tijd- en kostenbesparing
Weg met losse offertes, bespaar 80% van jouw tijd

Volledig gratis
Geen verborgen kosten, wel de beste deal

100% vrijblijvend – de beste deal

Genoemd in de pers

debesteleasdeal.nl genoemd in de pers media