Affiliate programma.

Geld verdienen met je website

Affiliate programma.

Geld verdienen met je website

Word partner bij debesteleasedeal.nl

Heb jij een website met zakelijke bezoekers of ben je online actief in de autobranche? Wil jij (meer) inkomsten halen uit jouw website? Meld je dan aan als affiliate partner bij debesteleasedeal.nl. Zo geef je jouw bezoekers de mogelijkheid om onafhankelijk leaseoffertes te vergelijken én verdien jij geld met je site. Win-win!

Wat doet debesteleasedeal.nl?

debesteleasedeal.nl helpt ondernemers met het vinden van de beste lease deal uit de markt. Leasen met de beste prijs én de beste voorwaarden. Bij debesteleasedeal.nl kunnen ondernemers terecht voor operational lease, financial lease, shortlease, occasion lease en bedrijfswagen lease. Van MKB tot ZZP; wij zorgen ervoor dat de ondernemer onze leasevergelijker ontvangt. In één oogopslag zie je de beste lease deal. Vergelijk en kies!

Hoe werkt het?

Bij debesteleasedeal.nl zijn de beste leasemaatschappijen uit Nederland aangesloten. Jij hebt een website of blog dat zakelijk verkeer genereert. Wij hebben de oplossing om leaseoffertes met elkaar te vergelijken, zodat de ondernemer binnen 48 uur onze leasevergelijker ontvangt. Jij verwijst bezoekers door naar onze site en krijgt daar een mooie vergoeding per order voor.

Wij traceren alle aanvragen die jij doorstuurt en aan het einde van iedere maand keren wij de totale vergoeding aan jou uit. We rekenen af op basis van orders, dus auto’s die daadwerkelijk via ons op de weg gaan rijden. Je hoeft ze alleen naar ons door te sturen.

Zo kun jij je volledig focussen om jouw website of blog te optimaliseren en genereer je een mooi (extra) inkomen. Transparant en makkelijk zaken doen.

De voordelen voor jou

Omdat wij uniek in de markt zijn en heel zakelijk Nederland als doelgroep hebben, is het zeer interessant voor jou als affiliate om je bij ons aan te melden. Onze voordelen voor jou:

  • (Extra) inkomen genereren. Wij betalen een mooie vergoeding per order
  • Na aanmelding kun je direct van start
  • Grote doelgroep: heel zakelijk rijdend Nederland
  • Ondersteuning en service als je hulp nodig hebt

Installatie

Heb je een WordPress website, dan kun je ons contactformulier simpel implementeren op jouw website. Ook kunnen we een pagina aanmaken op onze website waar jij, door een link of banner, de aanvrager naar doorverwijst. Andere suggesties? Daar staan wij natuurlijk voor open.

Aanmelden en meedoen met ons affiliate programma?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmeldformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct persoonlijk contact

René Meijer

René Meijer | Marketing & branding

Heb je een vraag of opmerking? Bel mij gerust via 050 – 205 78 99 of stuur mij een e-mail.

Hoe werkt affiliate?

Sluit je aan
Bij de nr.1 leasevergelijker

Promoot debesteleasedeal.nl
Via links, banners, etc.

Verdien geld
Genereer (extra) inkomen via jouw site

Samenwerkingen en in de media