Actuele datagedreven informatie uit de zakelijke leasemarkt

Voor leasemaatschappijen die willen weten waar de markt om vraagt

Wil je als leasemaatschappij de juiste afslag nemen in het bedrijfsproces op basis van actuele data en marktgegevens van de concurrentie? Data waardoor je bedrijfsprocessen optimaliseert, efficiëntie verhoogt en een prijs- en concurrentievoordeel behaalt? Debesteleasedeal.nl biedt dit voor leasemaatschappijen. Til ook jouw leasemaatschappij naar een hoger niveau met onze geavanceerde datagedreven oplossing.

Voor wie Debesteleasedeal.nl
Voor wie Debesteleasedeal.nl

Voor leasemaatschappijen

Wil je als leasemaatschappij de juiste afslag nemen in het bedrijfsproces op basis van actuele data en marktgegevens? Data waardoor je bedrijfsprocessen optimaliseert, efficiëntie verhoogt en een prijs- en concurrentievoordeel behaalt? Debesteleasedeal.nl biedt dit voor leasemaatschappijen. Til ook jouw leasemaatschappij naar een hoger niveau met onze geavanceerde datagedreven oplossing.

Kies het beste plan

Eenvoudig

€ 0,- / maand

Direct van start om offertes uit te brengen aan potentiële nieuwe klanten.

 • 1 account
 • Toegang tot de aanvragen
 • Uitbrengen van offertes
 • Geen marktinzicht (benchmark)

Brons

€ 495,- / maand

Direct van start om offertes uit te brengen en beperkt inzicht in de markt.

 • 1 account (sales)
 • 1 account (directie)
 • Toegang tot de aanvragen
 • Uitbrengen van offertes
 • 4x per jaar benchmark download (periode van 1 maand)
Meest gekozen

Zilver

€ 1.995,- / maand

Voor leasemaatschappijen die willen weten waar de markt om vraagt.

 • 1 account (sales)
 • 1 account (directie)
 • Toegang tot de aanvragen
 • Uitbrengen van offertes
 • 6x per jaar benchmark download (periode van 1 maand)
 • Eigen bedrijfspagina in de leasevergelijker
 • Inzicht in % en reactiesnelheid uitbrengen offertes

Goud

€ 2.495,- / maand

€ 750,- / maand

(Early Bird tarief)

Alles perfect geregeld en volledig inzicht in de markt en concurrentie

 • 2 accounts
 • Toegang tot de aanvragen
 • Uitbrengen van offertes
 • Onbeperkt benchmark downloads
  (alle periodes)
 • Eigen bedrijfspagina in de leasevergelijker
 • Inzicht in % en reactiesnelheid uitbrengen offertes
 • Ontvang maandelijks de benchmark automatisch per mail

Gebruikt en vertrouwd door

Veelgestelde vragen

Onze software biedt je real-time inzicht in de prijzen en voorwaarden die je concurrenten bieden op leaseauto’s en bedrijfswagens. Hierdoor kun je concurrerende aanbiedingen doen en je positie in de markt versterken.

Als partner van Debesteleasedeal.nl ben je in de unieke positie om altijd real-time en actuele marktdata te ontvangen. Dit realiseren we doordat we als onafhankelijke vergelijker altijd alle tarieven en voorwaarden inzichtelijk hebben per aanvraag. Dus welk merk en model wordt tegen welke leasetarief en voorwaarden aangeboden op de markt door jouw concurrenten. We hebben een benchmark optie waardoor je als leasemaatschappij met één klik op de knop alle actuele data uit het software kunt downloaden, zodat je altijd de meest recente informatie hebt.
Ja, onze software stelt je in staat om specifieke concurrenten te selecteren om zo hun tarieven en voorwaarden in de gaten te houden. Je kunt ervoor kiezen om wekelijks een automatische benchmark in je mail te ontvangen of om deze handmatig uit het systeem te downloaden.

Onze software verwerkt jaarlijks een aanzienlijke hoeveelheid data. Sinds onze start in 2019 zijn we gestaag gegroeid, en elk jaar nemen de leaseoffertes die we verwerken toe. Het afgelopen jaar (2022) hebben we bijvoorbeeld meer dan 3.000 leaseoffertes succesvol via onze software behandeld. Dit illustreert de schaal waarop we data verwerken en de toegevoegde waarde die we bieden aan leasemaatschappijen. We streven ernaar om continu te groeien en steeds meer waardevolle gegevens te verwerken ten behoeve van onze gebruikers.

Met behulp van onze software kun je de tarieven van je concurrenten direct vergelijken met die van jezelf. Je krijgt inzicht in markttrends en je kunt desgewenst tarieven en voorwaarden aanpassen om concurrerend te blijven.

Ja, naast tarieven biedt onze software ook gedetailleerde informatie over de leasevoorwaarden die je concurrenten hanteren. Je kunt deze voorwaarden vergelijken met die van jezelf en hierop inspelen.
Met onze software kun je diepgaande concurrentieanalyses uitvoeren om de strategieën van je concurrenten beter te begrijpen. Dit stelt je in staat om proactief te handelen en je eigen concurrentiepositie te versterken.

Je kunt op deze pagina het gewenste pakket kiezen die het beste bij jou past. Neem contact met ons op via onze website of via 085 – 023 09 50. We zullen je graag voorzien van meer informatie en je begeleiden bij het verkrijgen van toegang tot onze software.

Ja, onze software kan worden geïntegreerd met andere systemen en tools die je gebruikt. Hiervoor kunnen we maatwerk oplossingen aanbieden in overleg met onze development team om een naadloze en efficiënte gegevensuitwisseling mogelijk te maken.
Ja, onze software biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden in Excel. Je kunt gedetailleerde rapporten genereren over markttrends, prijsontwikkelingen en concurrentieanalyses maken om je strategische besluitvorming te optimaliseren.
Ja, onze software slaat historische gegevens op, zodat je trends en ontwikkelingen in de markt kunt analyseren. Je kunt teruggaan in de tijd en historische gegevens raadplegen om waardevolle marktinzichten te verkrijgen.

Benut ook de actuele marktdata uit de zakelijke autoleasemarkt

Gedetailleerd inzicht in tarieven en voorwaarden van de concurrentie

Vertrouwd door bedrijven in heel Nederland.

Logo's klanten

In de media:

De Ondernemer

Nu.nl

Dagblad van het Noorden

Metronieuws

MT Sprout

BNR Nieuwsradio Zakendoen

In de media:

debesteleasdeal.nl genoemd in de pers media