Ben jij een ervaren en gedreven lease adviseur?

Groei met ons mee!

Gewoon, doen.

Vertel mij meer…

Leasevergelijker

Ben jij een ervaren en gedreven lease adviseur?

Groei met ons mee!

Gewoon, doen.

Vertel mij meer…

Solliciteer en bouw mee, samen succesvol!

Ruime ervaring als Lease adviseur
En zit sales in je DNA en heb jij passie voor het Automotive vak? Toe aan de volgende stap in je carrière? Sluit je dan aan bij onze unieke en bewezen formule.

Samen succesvol
Samen met ons team gaan we voor het beste. Met onze unieke vergelijkingssoftware, een CRM-pakket, auto, MacBook en Iphone van de zaak. Hybride werken. Een grote mate van zelfstandigheid en fleibiliteit

Wat maakt ons blij?
Jij hebt passie voor het vak, krijgt energie van sales en je wilt het beste voor de klant. Je komt je afspraken na en klanten willen jou als lease adviseur omdat de beste deal bij jou gegarandeerd is.

Bewezen formule en uniek in de markt.

Wij zijn Debestelesasedeal.nl, de onafhankelijke leasevergelijker van Nederland. Wij hebben een uniek vergelijkingssoftware ontwikkeld waarmee jij onze klanten optimaal kan adviseren en helpen bij het sluiten van de beste lease deal. Binnen 48 uur presenteer je alle ontvangen leaseoffertes met prijs én voorwaarden van leasemaatschappijen aan onze klant. Alles overzichtelijk in een leasevergelijker die automatisch uit onze software rolt.

Wij adviseren dus niet alleen op basis van de leaseprijs, maar we kijken juist ook naar de servicegraad en de voorwaarden van een leasecontract. Denk aan vervangend vervoer, hoogte eigen risico, innameprotocol en de sturing bij onderhoud en bandenvervanging en meer essentiële onderdelen binnen een leasecontract. In totaal vergelijkt onze software op meer dan 30 punten in de voorwaarden. Welk leasecontract sluit het beste aan bij de wensen en het budget van de klant? Door het stellen van deze vraag, i.c.m. onze leasevergelijker, lever jij altijd de beste deal aan de klant op basis van prijs én voorwaarden.

Oprichters debesteleasedeal

Het kantoor van Debesteleasedeal.nl in Eelde

Oprichters debesteleasedeal

Jij bent klaar voor een nieuwe stap in je carrière.

Je hebt ruime ervaring als lease adviseur. Jij hebt passie voor het automotive vak en weet als geen ander hoe belangrijk elke klant is. Je bent sociaal actief, een netwerker en klaar om bedrijven te voorzien van deskundig leaseadvies. Deze prospects zet je vervolgens om tot klant omdat ze een prettig gevoel bij jou en onze dienstverlening krijgen. Zij willen jou als aanspreekpunt voor hun leaseauto’s. Je voorziet de klant namelijk in de beste deal voor zijn of haar wagenpark en komt afspraken na.

Zo bouw je een prachtige klanten portefeuille op, waarbij aandacht voor de klant centraal staat.

Wij zijn 100% onafhankelijk

…en vergelijken de beste leasemaatschappijen via onze lease vergelijksoftware, zoals:

Wat jij gaat doen als lease adviseur.

Wij zoeken de beste lease adviseur die samen met je collega's het succes van Debesteleasedeal.nl wil uitbreiden. Jij hebt ruime ervaring als lease adviseur, je kent de leasemarkt als geen ander, je volgt alle ontwikkelingen in de automotive branche en weet klanten aan je te binden door je sales ervaring. Je doet niets liever. Debesteleasedeal.nl geeft jou de kans om te groeien, samen, in een informeel, ambitieus en jong bedrijf.

Samen succesvol!

Laten we kennismaken!

Over jou.

Jij hebt de afgelopen jaren gewerkt als lease adviseur of accountmanager bij een leasemaatschappij. Je hebt passie voor het Automotive vak en weet als geen ander hoe belangrijk elke klant is. Je bent sociaal actief, een netwerker en klaar om bedrijven te voorzien van deskundig leaseadvies. De prospects zet je vervolgens om tot een kant omdat ze een goed gevoel bij jou en onze dienstverlening krijgen. Je voorziet de klant namelijk van de beste deal voor zijn of haar wagenpark en komt je afspraken altijd na.

Herken jij je in onderstaande punten? Dan komen we graag met jou in contact!

  • Leasing, automotive, sales en relatiebeheer is voor jou de perfecte mix.
  • Je hebt ervaring als lease adviseur.

  • Je bent communicatief vaardig en een betrouwbare adviseur. Klanten willen jou als aanspreekpunt voor hun mobiliteit.
  • Je bent in het bezit van een VNA-Leasing certificaat of je bent bereid deze te behalen.
  • Je bent gedreven en wilt alles er uit halen wat erin zit. Samen maken we er een succes van!

Ons doel, ons aanbod.

Debesteleasedeal.nl heeft als doel bedrijven onafhankelijk en objectief te informeren over de tarieven én voorwaarden van de leasemaatschappijen. Jij kunt doen wat jij het liefste doet; sales, adviseren en je eigen klantenportefeuille opbouwen en onderhouden. Met onze formule start je hier vanaf dag één al mee. Alles staat namelijk al voor je klaar! De voordelen voor jou:

  • Uitstekend salaris met aantrekkelijke bonusregeling
  • Hybride werken
  • Beschikking over een auto, MacBook, iPhone van de zaak
  • Uitdagende functie van minimaal 32 uur per week
  • Een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit
Oprichters debesteleasedeal

Gewoon doen! We komen graag met je in contact.

Laten we kennismaken.

Ben jij die zelfstandig lease adviseur? Geloof jij ook in onze unieke bewezen formule? Wil jij je klanten onafhankelijk helpen aan de beste lease deal en je aansluiten bij ons team? Neem contact met ons op via [email protected] / 06-11 74 16 91. Ook voor al je vragen n.a.v. deze vacature kan je bij Floris terecht. Laten we kennismaken!

Solliciteren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens worden beveiligd verzonden.

Direct persoonlijk contact

Floris Mulder Oprichter Debesteleasedeal

Floris Mulder | Oprichter Debesteleasedeal.nl

Kennismaken of vragen n.a.v. deze vacature? Bel mij gerust via 06-11 74 16 91 of stuur mij een e-mail.

In de media:

De Ondernemer

Nu.nl

Dagblad van het Noorden

Metronieuws

MT Sprout

BNR Nieuwsradio Zakendoen

In de media:

debesteleasdeal.nl genoemd in de pers media