Erik Drent, aangenaam.

Partner & Lease Adviseur

Erik Drent

Erik Drent
Partner Noord-Nederland

Over mij

Erik Drent is Partner & Lease Adviseur bij debesteleasedeal.nl. Hiervoor heeft hij bijna 20 jaar bij verschillende leasemaatschappijen gewerkt en op deze wijze zijn kennis, ervaring en connecties opgebouwd. Sinds het begin van debesteleasedeal.nl is Erik betrokken bij het uitbouwen en verbeteren van de activiteiten. Inmiddels heeft hij al vele ondernemers in Noord-Nederland geholpen met hun mobiliteitsvraagstukken. Hij is gedreven, eerlijk, enthousiast en gaat een stap verder dan anderen. Zo weet jij zeker dat je de beste lease deal krijgt voor jouw leaseauto, bedrijfswagen of wagenpark.

Wil jij ook een onafhankelijk vergelijk laten maken tussen verschillende merken personenauto’s of bedrijfswagens en wil je laten uitzoeken welke leasemaatschappij het beste bij jou past op basis van prijs én voorwaarden? Neem dan gerust contact op met Erik via 050 – 205 78 99 of e.drent@debesteleasedeal.nl.

Ik ben heel gedreven om voor jou de autozaken goed en snel te regelen. Zo zoek ik graag uit waar je het beste kunt leasen en ben ik ook jouw adviseur tijdens het leasecontract. Heb je een vraag over een leaseauto? Bijvoorbeeld welke auto is mogelijk bij een bepaald leasebudget, welke bedrijfswagen past het beste bij jouw werkzaamheden of is een elektrische auto of bedrijfswagen geschikt voor jou? Maak gebruik van mijn kennis en ervaring. Laat het me gerust weten. Onze service is geheel kosteloos, het bespaart jou veel tijd en je krijgt onafhankelijk en objectief advies.

Wist je dat Erik…

  • Sinds 2002 actief is in de autoleasebranche.
  • Zijn eerste auto een Peugeot 206 was en nu een VW Golf rijdt.
  • Zijn koffie zwart drinkt.
  • Melkchocola zijn favoriet is en regelmatig zelfgemaakte smoothies drinkt.
  • Voetbalt in het BC-team van FC Groningen.
  • Marathons en trails door de bossen rent.
Terug naar ons team