Word ook onderdeel van Debesteleasedeal.nl

Vacature leaseadviseur
in de regio Gelderland

Wij zijn Debesteleasedeal.nl. Een snelgroeiend softwarebedrijf die de zakelijke leasemarkt eenvoudiger en transparanter maakt. Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar een zelfstandig leaseadviseur in de regio Gelderland. Je bent klaar voor het ondernemerschap en een echte acquisiteur. Daarnaast heb je ervaring en goede kennis op het gebied van operational lease.

Kantoorpand debesteleasedeal

Vacature leaseadviseur
in de regio Gelderland

Wij zijn Debesteleasedeal.nl. Een snelgroeiend softwarebedrijf die de zakelijke leasemarkt eenvoudiger en transparanter maakt. Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar een zelfstandig leaseadviseur in de regio Gelderland. Je bent klaar voor het ondernemerschap en een echte acquisiteur. Daarnaast heb je ervaring en goede kennis op het gebied van operational lease.

Kantoorpand debesteleasedeal

Vertrouwd door bedrijven in heel Nederland

Vertrouwd door bedrijven in heel Nederland.

Logo's klanten

Vacature zelfstandig leaseadviseur in Gelderland

Wij zijn Debestelesasedeal.nl, een snelgroeiend softwarebedrijf die de zakelijke leasemarkt eenvoudiger en transparanter maakt. Wij zijn in 2019 begonnen met onze leaseadviseur Agentschap formule en we kunnen inmiddels spreken van een succes. Als leaseadviseur bepaal je in je in de regio Gelderland, jouw eigen doelstelling en succes. Als aangesloten leaseadviseur krijg je toegang tot onze unieke leasevergelijkingstool waarmee jij jouw klanten eenvoudig en onfhankelijk adviseert bij het sluiten van de beste deal voor zijn/haar leaseauto of bedrijfswagen.

De leasevergelijkingstool vraagt leaseoffertes op bij aangesloten leasemaatschappijen en vergelijkt deze automatisch op prijs én voorwaarden. Jij adviseert bedrijven in Gelderland dus niet alleen op basis van de laagste leaseprijs, maar kijkt juist ook naar de servicegraad en voorwaarden van het leasecontract. Denk aan het type vervangend vervoer, waar je terecht kunt voor onderhoud en reparaties, het eigen risico, en meer essentiële onderdelen binnen een leasecontract.

Onze softwaretool vergelijkt op meer dan 30 punten de leasevoorwaarden. Daarnaast is het gehele leaseproces voor zowel de wagenparkbeheerder, berijder en leasemaatschappij geautomatiseerd. Hierin zijn we absoluut onderscheidend en uniek in de markt. We groeien snel en daarom willen we ons team uitbreiden met een ambitieuze en zelfstandige leaseadviseur in Gelderland. Zo willen we samen de zakelijke leasemarkt in deze regio beter, eenvoudiger en transparanter te maken.

‘Wij automatiseren voor bedrijven het leaseproces. Op een eerlijke en transparante wijze adviseren we bij welke leasemaatschappij ze het beste hun auto of bedrijfswagen kunnen leasen.’

Floris Mulder Vacature Lease Adviseur Amsterdam

Floris Mulder
Mede-eigenaar debesteleasedeal.nl

Waarom aansluiten als zelfstandig leaseadviseur bij Debesteleasedeal.nl?

Waarom aansluiten als zelfstandig leaseadviseur bij Debesteleasedeal.nl?

Eigen baas als onafhankelijke leaseadviseur
Affiniteit met auto’s en sales en altijd al eigen baas willen worden? Zelf je succes bepalen binnen jouw regio? Dan is dit je kans!

Uniek lease vergelijksoftware
Je krijgt toegang tot een uniek vergelijkingsoftware tool. Hiermee presenteer je snel en gemakkelijk de beste deal voor jouw klanten.

Volledige ondersteuning
Van een kloppend CRM systeem, commerciële begeleiding tot coaching en marketingondersteuning. Samen ondernemen we sterker!

Oprichters debesteleasedeal

De toekomst van de zakelijke leasemarkt

De zakelijke leasemarkt bevindt zich middenin de grootste verandering sinds jaren. Duurzaam en elektrisch rijden staan hoog op de agenda en de ontwikkelingen van waterstof staan ook niet stil. Daarnaast nemen de leaseauto’s altijd veel tijd in beslag en zorgen voor organisatorisch gedoe. Hierdoor zien we dat de vraag naar een geautomatiseerd aanvraag-, vergelijk-, en bestelproces hoog is. Want wat is op dit moment de juiste mobiliteitskeuze? En welke leasemaatschappij past het beste bij de wensen van de klant op basis van prijs en voorwaarden? Debesteleasedeal.nl voorziet in deze behoefte. Wij adviseren en ontzorgen bedrijven in Nederland van A tot Z met een onafhankelijk marktvergelijk en het automatiseren van het leaseproces. Aanvragen. Vergelijken. Leasen.

Wij zijn 100% onafhankelijk

…en vergelijken leasemaatschappijen via onze vergelijkingssoftware, zoals:

Oprichters debesteleasedeal

Oprichters Floris Mulder en René Meijer (v.l.n.r.)

Laten we kennismaken!

Wie wij zoeken en wat wij bieden

Met deze openstaande vacature zoeken wij een ambitieuze ondernemer, in de regio Gelderland, die onder de vleugels van Debesteleasedeal.nl gaat ondernemen als zelfstandig leaseadviseur. Je hebt ruime ervaring met operational lease, ben een echte acquisiteur, je weet wat er speelt in de leasemarkt als geen ander en weet klanten aan je te binden door je sales ervaring. Je bent in het bezit van een VNA-Leasing certificaat of je bent bereid deze te halen. Bedrijven willen jou als leaseadviseur. Jij zorgt immers voor de beste deal, adviseert onafhankelijk en staat bij vragen altijd klaar voor de klant.

Wij geven jou de kans om te ondernemen, zelfstandig maar samen, in een informeel en ambitieus bedrijf. Vanaf dag één als leaseadviseur kan jij starten met het opbouwen van je eigen klantenportefeuille.Alles staat namelijk al voor je klaar! Wij bieden jou de commerciële ondersteuning, sales-coaching en je lift mee op onze sterk groeiende naamsbekendheid op platformen zoals Google, LinkedIn, vakbronnen en de landelijke media.

Daarnaast geloven we in ‘samen sterker ondernemen’, door wekelijks kennis te delen met onze andere leaseadviseurs in Nederland. Samen succesvol!

Ons aanbod

Debesteleasedeal.nl faciliteert jou in alles wat jij nodig hebt om succesvol te zijn en te kunnen doen wat jij het liefste en beste doet; sales, adviseren en je eigen klantenportefeuille opbouwen en onderhouden. De randzaken regelen wij allemaal voor je. Zo kan jij vanaf dag één starten met het bouwen aan je eigen succes in Gelderland. Wij bieden jou een perfecte basis:

  • Toegang tot ons unieke en onafhankelijke vergelijkingssoftware.
  • Commerciële begeleiding en ondersteuning.
  • Je lift mee op onze landelijke marketing.
  • Aanbrengen van nieuwe prospects
  • Leren van andere leaseadviseurs (samen succesvol)
  • Ondersteuning bij opstarten eenmanszaak
  • Een professioneel CRM systeem en IT ondersteuning.
Oprichters debesteleasedeal

Gewoon doen! We komen graag met je in contact.

Sollicitatieformulier

Interesse? We komen graag met je in contact!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens worden beveiligd verzonden.

Floris Mulder

Liever direct contact?

Dat kan natuurlijk ook. Neem gerust contact op met Floris Mulder via onderstaande contactgegevens.

In de media:

De Ondernemer

Nu.nl

Dagblad van het Noorden

Metronieuws

MT Sprout

BNR Nieuwsradio Zakendoen

In de media:

debesteleasdeal.nl genoemd in de pers media