Gezocht: Lease Adviseur
in Utrecht en omgeving.

Pak je kans en sluit je aan als Agent!

Laten we kennismaken!

Meer info over deze vacature

Waarom aansluiten als agent bij debesteleasedeal.nl in de regio Utrecht?

Eigen baas als onafhankelijke Lease Adviseur
Affiniteit met auto’s en sales en altijd al eigen baas willen worden? Zelf je succes bepalen binnen je eigen werkgebied? Dan is dit je kans!

Uniek lease vergelijksoftware
Je krijgt toegang tot een uniek vergelijkingsoftware tool. Hiermee presenteer je snel en gemakkelijk de beste deal voor jouw klanten.

Volledige ondersteuning
Van een kloppend CRM systeem, commerciële begeleiding tot coaching en marketingondersteuning. Samen ondernemen we sterker!

Vacature Lease Adviseur Agent in Utrecht

Wij zijn debestelesasedeal.nl, de onafhankelijke leasevergelijker van Nederland. Wij zijn in 2019 begonnen met onze Lease Adviseur Agent formule en we kunnen inmiddels spreken van een groot succes. Als Lease Adviseur bepaal je in je eigen werkgebied, jouw eigen doelstelling en succes. Onze aangesloten Lease Adviseur Agents krijgen toegang tot onze unieke leasevergelijkingstool waarmee jij jouw klanten in Utrecht en omgeving eenvoudig en optimaal adviseert bij het sluiten van de beste deal voor zijn/haar leaseauto of bedrijfswagen.

De leasevergelijkingstool vraagt leaseoffertes op bij aangesloten leasemaatschappijen en vergelijkt deze automatisch op prijs én voorwaarden. Jij adviseert bedrijven in Utrecht en omgeving dus niet alleen op basis van de laagste leaseprijs, maar kijkt juist ook naar de service en voorwaarden van een leasecontract. Denk aan het type vervangend vervoer, waar je terecht kunt voor onderhoud en reparaties, het eigen risico, en meer essentiële onderdelen binnen een leasecontract. We vergelijken op meer dan 25 punten in een leasecontract waarin we absoluut onderscheidend zijn in de markt. We groeien snel en daarom willen we ons team uitbreiden met een ambitieuze Lease Adviseur in de omgeving Utrecht om samen de zakelijke leasemarkt in deze regio beter en transparanter te maken. Pak jij deze kans?!

‘Wij willen bedrijven op een eerlijke en transparante wijze adviseren bij welke leasemaatschappij ze het beste hun auto of bedrijfswagen kunnen leasen.’

Floris Mulder Vacature Lease Adviseur Utrecht

Floris Mulder
Mede-eigenaar debesteleasedeal.nl

Oprichters debesteleasedeal

De toekomst van de zakelijke leasemarkt.

De zakelijke leasemarkt bevindt zich middenin de grootste verandering sinds jaren. Duurzaam en elektrisch rijden staan hoog op de agenda en de ontwikkelingen van waterstof staan ook niet stil. Mede door Covid-19 zijn bedrijven nog kritischer naar hun wagenpark gaan kijken. Door deze veranderingen zien we dat de vraag naar transparant en onafhankelijk vergelijk steeds groter wordt. Want wat is op dit moment de juiste mobiliteitskeuze? En welke leasemaatschappij past het beste bij de wensen van de klant op basis van prijs en voorwaarden? debesteleasedeal.nl voorziet in deze behoefte en adviseert en ontzorgt bedrijven in de regio Utrecht van A tot Z met een onafhankelijk marktvergelijk.

Wij zijn 100% onafhankelijk

…en vergelijken de beste leasemaatschappijen via onze vergelijkingssoftware, zoals:

Oprichters debesteleasedeal

Laten we kennismaken!

Wie wij zoeken en wat wij bieden.

Met deze openstaande vacature zoeken wij een ambitieuze Lease Adviseur, in de regio Utrecht, die onder de vleugels van debesteleasedeal.nl gaat ondernemen als Agent. Je hebt ruime ervaring als Lease Adviseur, accountmanager of sales binnen de automotive sector, je kent de leasemarkt als geen ander, je volgt alle ontwikkelingen in de automotive branche en weet klanten aan je te binden door je sales ervaring. Je bent in het bezit van een VNA-Leasing certificaat of je bent bereid deze te halen. Bedrijven willen jou als Lease Adviseur. Jij zorgt immers voor de beste deal, adviseert onafhankelijk en staat bij vragen altijd klaar voor de klant.

Wij, debesteleasedeal.nl, geven jou de kans om te ondernemen, samen, in een informeel en ambitieus bedrijf. Vanaf dag één als Lease Adviseur Agent in Utrecht e.o. kan jij starten met het opbouwen van je eigen klantenportefeuille. Wij bieden jou de commerciële ondersteuning, sales-coaching en je lift mee op onze sterk groeiende naamsbekendheid op platformen zoals Google en LinkedIn.

Daarnaast geloven we in ‘samen sterker ondernemen’, door wekelijks kennis te delen met andere Lease Adviseur Agents uit andere werkgebieden in Nederland. Samen succesvol!

Ons aanbod.

debesteleasedeal.nl faciliteert jou in alles wat jij nodig hebt om succesvol te zijn en te kunnen doen wat jij het liefste en beste doet; sales, adviseren en je eigen klantenportefeuille opbouwen en onderhouden. De randzaken regelen wij allemaal voor je. Zo kan jij vanaf dag één starten met het bouwen aan je eigen succes in de regio Utrecht. Wij bieden jou een perfecte basis:

  • Toegang tot ons unieke en onafhankelijke vergelijkingssoftware.
  • Commerciële begeleiding en ondersteuning.
  • Sales-coaching en aanbrengen van leads.
  • Volledige marketingondersteuning.
  • Ontzorging van financiële administratie.
  • Een professioneel CRM systeem en IT ondersteuning.
Oprichters debesteleasedeal

Gewoon doen! We komen graag met je in contact.

Wat andere Lease Adviseur Agents zeggen

‘Door de voorbereidingen vanuit debesteleasedeal.nl kon ik vanaf dag één aan de slag. Het gevoel was direct goed en ik heb geen moment twijfel gehad om ‘ja’ te zeggen tegen deze mooie vacature. De vrijheid om je eigen targets en succes te bepalen is een fantastisch gevoel en daagt je uit om het beste te doen voor jezelf en de klanten.’

Wim van Essen Lease Adviseur

Wim van Essen
Lease Adviseur regio Overijssel

‘De stap naar het ondernemerschap was natuurlijk even spannend, maar achteraf gezien de beste keuze geweest. Het is een hele mooie rol om klanten echt onafhankelijk te helpen. Dat levert veel positieve reacties op. De goede begeleiding, prettige werksfeer, en je eigen dagindeling bepalen maakt het voor mij de perfecte functie.’

Erik Drent Lease Adviseur

Erik Drent
Lease Adviseur regio Noord-Nederland

Oprichters debesteleasedeal

Vacature Lease Adviseur in Utrecht e.o. iets voor jou?

Ben jij die ambitieuze Lease Adviseur in de omgeving van Utrecht die gaat voor zelfstandigheid en eigen succes? Neem contact met ons op via f.mulder@debesteleasedeal.nl of bel 085 – 023 09 50.

Contactformulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gegevens worden beveiligd verzonden.

Genoemd in de pers

De Ondernemer

HP de Tijd

MT Sprout

Google Nieuws

Dagblad van het Noorden

Metronieuws

Genoemd in de pers

Genoemd in de pers media