Stage videoproductie voor contentmarketing.

De leukste meewerkstage in de automotive!

Stage videoproductie

Eelde en vanuit huis

32 – 40 uur

MBO / HBO

Lijkt het je ontzettend gaaf om voor een snelgroeiende start/scale-up aan de slag te gaan in de automotive sector? Gaat jouw hart sneller kloppen bij het (samen) bedenken en maken van videoproducties? Ben jij handig met Adobe Premiere Pro? Dan komen we graag in contact met jou! Wij hebben een stageplek voor een student videomaker die zelfstandig kan werken en een aanpakmentaliteit heeft.

Korte omschrijving stageplek

Tijdens je stageperiode ben je geen stagiair maar een medewerker van ons marketingteam. Geen koffie halen, maar actief meewerken binnen ons bedrijf om samen onze naamsbekendheid verder uit te bouwen. Wij hebben enkele video content ideeën klaarliggen die we graag in productie willen laten brengen door jou, maar willen ook dat jezelf actief meedenkt voor nieuwe video’s en het publiceren van deze content. Hierbij kun je denken aan trailers, interviews, uitlegvideo’s en promotievideo’s van onze dienstverlening.

Dit ben jij

 • Je hebt minimaal MBO / HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt affiniteit met media en marketing en wilt je verder ontwikkelen in videoproducties;
 • Affiniteit met automotive is natuurlijk van harte welkom, maar geen must;
 • Goede kennis van Adobe Premiere Pro voor het bewerken/maken van videocontent;
 • Je bent creatief en communicatief goed onderlegd voor het aansturen van de videoproducties;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een aanpakmentaliteit;
 • Je bent in staat om ideeën en visie op het gebied van video duidelijk te communiceren;

Wat bieden wij

debesteleasedeal.nl is de onafhankelijke leasevergelijker van Nederland. Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf (gestart in 2019) waar we met Groningse en Drentse nuchterheid en op een informele wijze werken. We bieden je een uitdagende en creatieve positie binnen ons team met verantwoordelijkheden, waarin volop ruimte is om zelf initiatief te nemen en je eigen ideeën te ontwikkelen. Voor de videoproductie is een camera (Sony FDR-AX53 4K) en draadloos microfoon systeem aanwezig. Liever met je eigen apparatuur werken? Dat is natuurlijk geen probleem.

Begeleiding van onze kant is altijd aanwezig, op ons kantoor of vanuit huis. Want (deels) thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast krijg je een uniek kijkje in de keuken van een start/scale-up en hoe wij de leasemarkt willen gaan veroveren met onze unieke werkwijze. Door onze platte organisatie, zonder traditionele hiërarchie, krijg je veel mee op het gebied van sales en online marketing. Waardevolle kennis voor het verdere verloop van jouw loopbaan.

Ambitie
Onze ambitie is groot, namelijk de Booking.com (zie perspublicatie) van de leasemarkt worden. Als je aan leasen denkt, dan denk je aan debesteleasedeal.nl. Wij werken met een enthousiast, gedreven en gezellig team aan de succesvolle groei van ons bedrijf. Grote Nederlandse leasemaatschappijen hebben zich aangesloten bij ons vergelijkingsplatform en we staan aan het begin van de volgende fase van ons bedrijf: landelijke naamsbekendheid creëren bij onze doelgroep. Samen met jou willen doorschakelen naar de volgende versnelling.

Interesse? Solliciteer!

Aan de slag bij debesteleasedeal.nl betekent dat je een ontzettend mooie en leerzame stageperiode tegemoet gaat op het gebied van online marketing i.c.m. videoproducties. Je krijgt volledig de ruimte om jezelf te ontwikkelen, stageopdrachten uit te voeren en eigen input online live te zetten op onze kanalen en website. We behandelen je niet als stagiair, maar je wordt onderdeel van ons team. Je krijgt persoonlijke ondersteuning wanneer je hierom vraagt, maar zelfstandig werken is voor jou ook geen enkel probleem. Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Solliciteer.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 25 MB, Max. aantal bestanden: 4.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Gegevens worden beveiligd verzonden.

  Stage videoproductie

  Direct persoonlijk contact

  René Meijer

  René Meijer | Marketing & branding

  Heb je een vraag of opmerking over deze vacature? Vul het contactformulier in of stuur mij een e-mail.

  Erkend leerbedrijf