Mobility Service.

Mobility Service.

Over Mobility Service

Wij zijn dé leidende leasemaatschappij in Nederland wat betreft het zakelijk leasen van elektrische auto’s. Door de jaren heen heeft het bedrijf veel expertise en praktijkervaring opgebouwd in het zakelijk leasen, met een specialisatie in elektrische auto’s. Vanwege onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van leasen, helpen wij jou met het vinden van de leaseauto die het beste bij je past. Wij ontzorgen jou hierin volledig. Flexibel, transparant en persoonlijk! Met 44 gedreven medewerkers zorgen wij er iedere dag persoonlijk voor dat onze klanten van a naar b kunnen komen in mooie en veilige leaseauto’s voor de scherpste prijs en met de beste service. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9!

Zakelijk leasen – elektrisch leasen – full operational lease – netto operational lease- shortlease – importlease – vervangend vervoer

Mobility Service

Waar wij ons in onderscheiden ten opzichte van de concurrentie is onze flexibiliteit, service, leaseadvies op maat en onze expertise in elektrische auto’s. In 2009 waren wij de eerste importeur van een elektrische auto in Nederland, de Noorse TH!NK City. In 2017 zijn wij gestart met de website zakelijkelektrischleasen.nl. Elektrische auto’s leasen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Binnen twee jaar is het label uitgegroeid tot een serieuze speler op het gebied van elektrische auto’s. Met groot succes! De website heeft ruim 1,5 miljoen unieke websitebezoekers gehad.

Directe beschikbaarheid (elektrische) auto’s

Ben je op zoek naar een volledig elektrische auto die direct beschikbaar is? Wij hebben zowel elektrische auto’s met 4% bijtelling als met 8% bijtelling uit voorraad leverbaar. Denk hierbij aan de MG ZS EV (44,5 kWh), Renault Zoe (40 kWh & 52 kWh), Nissan Leaf (40 kWh) en Hyundai Kona Electric (64 kWh).

Wij hebben op dit moment verschillende leaseauto’s op voorraad, waarbij er sprake is van 8% fiscale bijtelling. Het gaat om de Hyundai Kona Electric (modeljaar 2020), Kia e-Niro, Seat Mii Electric en de Skoda Citigoᵉ iV. Bij ons geen lange levertijden!

Naast elektrische auto’s zijn wij ook gespecialiseerd full operational lease, netto operational lease, shortlease, importlease, vervangend vervoer en ga zo maar door!

Wij helpen jou verder!

Mobility Service wil voldoen in de informatievoorziening over (elektrische) leaseauto’s en helpt je graag bij het vinden van een leaseauto die voldoet aan jouw wensen en behoeften. Ben je eruit en heb je een auto gekozen? Dan kun je die ook meteen bij ons bestellen en kun je rekenen op de jarenlange lease-ervaring van Mobility Service.

Hoe ervaren jullie de samenwerking met debesteleasedeal.nl?

Door onze samenwerking met gerenommeerde partijen kunnen wij onze klanten nog beter voorzien van het beste leaseadvies.

Direct alle leasemaatschappijen vergelijken?

Onze leasevergelijker in jouw mailbox.

Onafhankelijk en deskundig leaseadvies.

Mobility Service Nederland

Mobility Service Nederland Eelde

Klantbeoordeling

[star rating=”4.5″]

9

Contactgegevens.

Mobility Service
Burgemeester J.G. Legroweg 64a
9761 TD, Eelde
085-4871 441
www.mobilityservice.nl

Beoordeel Mobility Service

Heb je ervaring met deze leasemaatschappij? We zijn benieuwd naar jouw klantervaring.

Gegevens worden beveiligd verzonden.

Samenwerkingen en in de media