Wim van Essen, aangenaam.

Partner & Lease Adviseur

Wim van Essen

Wim van Essen
Partner Oost-Nederland

Over mij

Wim van Essen is Partner & Lease Adviseur bij debesteleasedeal.nl. Hij heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt en zijn kennis en ervaring de laatste 15 jaar opgedaan bij verschillende leasemaatschappijen. Daarnaast is hij een groot autoliefhebber. Wim zet zijn kennis en ervaring graag voor je in om jou te voorzien van passend mobiliteitsadvies. Hij gaat net een stapje verder dan anderen, zodat jij zeker weet dat je de beste lease deal krijgt voor jouw leaseauto, bedrijfswagen of wagenpark.

Speelt er een mobiliteitsvraagstuk binnen jullie organisatie? En zou je hier graag deskundig advies bij willen met een kosteloos onafhankelijk vergelijk uit de markt? Neem dan gerust contact op met Wim via 038 – 203 10 58 of via een van de andere contactgegevens op deze pagina.

Ik sta voor je klaar over uiteenlopende vraagstukken zoals verschillende leasevormen, alternatieve mobiliteit, transitie naar elektrisch rijden, etc. Stuk voor stuk allemaal interessante mobiliteitsontwikkelingen. Nu ik anderhalf jaar als zelfstandig ondernemer aan de slag ben bij debesteleasedeal.nl adviseer ik ondernemers op al deze vlakken. Door alle ontwikkelingen goed bij te houden en mijn kennis nog verder te vergroten kan ik met iedereen in gesprek die een mobiliteitsvraagstuk heeft. Het kan mij niet uitdagend genoeg zijn!

Wist je dat Wim…

  • Zijn eerste auto een Opel Corsa uit 1985 was.
  • Momenteel een BMW 325i rijdt.
  • Kan genieten van het ontzorgen van zijn klanten.
  • Zijn koffie drinkt met een beetje melk.
  • Sinds 2005 actief is in de autobranche.
  • Zwemofficial is bij de KNZB.
Terug naar ons team