Laurens Moojen gestart bij debesteleasedeal.nl

Geschatte leestijd: 2 minuten

Laurens Moojen en Floris Mulder debesteleasedeal

debesteleasedeal.nl nu ook actief in regio Utrecht

Afgelopen maand is Laurens Moojen bij ons gestart als Partner bij debesteleasedeal.nl, de onafhankelijke leasevergelijker van Nederland. Laurens heeft in 2007 zijn opleiding op de IVA Driebergen succesvol afgerond. In zijn loopbaan heeft hij dienstverlenende functies bekleed en sinds 2016 is Laurens actief in de automotive.

Passie en servicegerichtheid

Laurens is ervan overtuigd dat zijn passie en servicegerichtheid goed past bij de dienstverlening van debesteleasedeal.nl. ‘Er is een verandering in de zakelijke leasemarkt gaande. De markt roept steeds meer om onafhankelijk (mobiliteits)advies en debesteleasedeal.nl sluit hier perfect op aan.’, aldus Laurens.

debesteleasedeal.nl is de enige onafhankelijke leasevergelijker van Nederland. Wij vergelijken leaseoffertes op basis van prijs én voorwaarden, hierin zijn we uniek in de markt. Met ons vergelijkingssoftware vragen we leaseoffertes aan bij de leasemaatschappijen en zetten alle leaseoffertes voor de klant op een rij. Onderliggende voorwaarden worden zo inzichtelijk zodat de beste deal voor de organisatie gekozen kan worden. Uiteraard met persoonlijk leaseadvies van Laurens.

Groei naar landelijke speler in de autoleasemarkt

De afgelopen drie jaren is debesteleasedeal.nl hard gegroeid. En die groei zetten ze nu ook door in de regio Utrecht. Laurens Moojen is in deze regio aangesteld als Partner van debesteleasedeal.nl.

‘Zijn aanstelling is een belangrijke stap in het realiseren van onze landelijke groeiambities. Binnen nu en twee jaar willen we met debesteleasedeal.nl een landelijke dekking van VNA gecertificeerde leaseadviseurs hebben. In Midden- en Noord-Nederland is de dekking compleet, in Zuid-Nederland zijn we nog op zoek naar ervaren leaseadviseurs zoals Laurens’, aldus mede-eigenaar Floris Mulder.

Contact opnemen voor leaseadvies

Ben jij ondernemer in de regio Utrecht en zou je graag eens willen sparren over de mogelijkheden van jullie wagenpark of ben je opzoek naar een nieuwe leaseauto/bedrijfswagen?

Laurens is bereikbaar via 030 – 208 30 53 en l.moojen@debesteleasedeal.nl voor een vrijblijvende kennismaking en kosteloos leasevergelijk.

Beste deal bedrijfswagen auto

Start aanvraag

Ontvang kosteloos de beste deal.

Bel: 030 208 3053

Direct persoonlijk leaseadvies.

Zo makkelijk werkt het

Plaats je aanvraag
Binnen 2 min. geregeld

Ontvang onze leasevergelijker
Kosteloos in jouw mailbox

Kies de beste deal
Beste prijs én de beste voorwaarden

Genoemd in de pers

debesteleasdeal.nl genoemd in de pers media

Direct persoonlijk contact

Laurens Moojen leaseadviseur

Laurens Moojen | Partner & Lease Adviseur

Heb je een vraag of opmerking? Bel mij gerust via 030 – 208 30 53 of stuur mij een e-mail.