Hans Brinkman gestart bij debesteleasedeal.nl

Geschatte leestijd: 2 minuten

Hans Brinkman, René Meijer en Floris Mulder debesteleasedeal

debesteleasedeal.nl groeit door in Noord-Holland

De onafhankelijke leasevergelijker van Nederland, debesteleasedeal.nl, is de afgelopen drie jaren hard gegroeid. En die groei zetten ze nu ook door in Noord-Holland. Hans Brinkman is in deze regio per 1 juni 2022 aangesteld als Partner van debesteleasedeal.nl.

Hans Brinkman is per 1 juni 2022 aangesteld als de nieuwe Partner van debesteleasedeal.nl in de regio Noord-Holland. Dat heeft het bedrijf zojuist bekendgemaakt. ‘We zijn ervan overtuigd dat Hans met zijn kennis en ervaring, de komende jaren een wezenlijke bijdrage gaat leveren aan de groei van onze organisatie in de regio Noord-Holland’, aldus mede-eigenaar Floris Mulder.

Hans Brinkman heeft meer dan 25 jaar nationale en internationale ervaring in diverse branches. De afgelopen jaren werkte hij onder andere als CEO bij MRS Electronic B.V..

Belangrijke stap in onze groeiambities

In zijn rol bij debesteleasedeal.nl wordt de heer Brinkman verantwoordelijk voor de groei in Noord-Holland. ‘Zijn aanstelling is een belangrijke stap in het realiseren van onze landelijke groeiambities’, aldus mede-eigenaar René Meijer.

‘De innovatieve drive van debesteleasedeal.nl is inspirerend en ik kijk ernaar uit om bij dit vooruitstrevende bedrijf te komen werken dat de uitdagingen en kansen aanpakt om verdere groei te realiseren. Het is voor mij een hele mooie kans om deel uit te maken van dit team en om in mijn rol als Partner/Leaseadviseur een belangrijke bijdrage te leveren om de groeiplannen te verwezenlijken’, aldus Hans Brinkman.

Een unieke en innovatieve dienstverlening

debesteleasedeal.nl is de enige onafhankelijke leasevergelijker van Nederland. Met onze slimme vergelijkingssoftware worden leaseoffertes voor leaseauto’s, bedrijfswagens of het wagenpark op basis van prijs én voorwaarden vergeleken met daarnaast persoonlijk leaseadvies, hierin is debesteleasedeal.nl uniek in de markt en biedt het vele voordelen voor zowel ondernemers als leasemaatschappijen.

Contact opnemen voor leaseadvies

Ben jij ondernemer in de regio Noord-Holland en zou je graag eens willen sparren over de mogelijkheden van jullie wagenpark of ben je opzoek naar een nieuwe leaseauto/bedrijfswagen?

Hans is bereikbaar via 072 – 2022012 en h.brinkman@debesteleasedeal.nl voor een vrijblijvende kennismaking en kosteloos leasevergelijk.

Beste deal bedrijfswagen auto

Start aanvraag

Ontvang kosteloos de beste deal.

Bel: 072 202 20 12

Direct persoonlijk leaseadvies.

Zo makkelijk werkt het

Plaats je aanvraag
Binnen 2 min. geregeld

Ontvang onze leasevergelijker
Kosteloos in jouw mailbox

Kies de beste deal
Beste prijs én de beste voorwaarden

Genoemd in de pers

debesteleasdeal.nl genoemd in de pers media

Direct persoonlijk contact

Hans Brinkman leaseadviseur

Hans Brinkman | Partner & Lease Adviseur

Heb je een vraag of opmerking? Bel mij gerust via 072 – 202 20 12 of stuur mij een e-mail.